Huawei Mate 20 prijzen onthuld en laatste teasers

Huawei Mate 20 prijzen onthuld en laatste teasers

Volgende week dan is het zover. Eindelijk lanceert Huawei de nieuwe Huawei Mate 20 lijn. We hebben de laatste geruchten, lekken en Huawei teasers voor je op een rij gezet. Dit mag je verwachten van de Huawei Mate 20 en Huawei Mate 20 Pro aanstaande 16 oktober.

De prijs van de aankomende Mate 20 modellen is deze week gelekt via een Poolse technische website. Vanuit China verschenen nieuwe beelden van Huawei zelf en wist je al dat er een speciale Huawei gaming smartphone komt?

Prijs Huawei Mate 20 en Mate 20 Pro prijs

Wat kost de Huawei Mate 20 zou je denken. Nou dat antwoord verscheen deze week bij GSMArena. Een Poolse retailer heeft de telefoon te koop voor respectievelijk 2.999 PLN en 4.299 PLN. Dat komt neer op circa 695 euro en 995 euro. Daarmee blijft de premium Huawei Mate 20 Pro onder de magische 1000 euro. Het vlaggenschip kost meer dan de Huawei P20 Pro. De juistheid van deze prijzen is helaas niet te garanderen. Ze liggen wel in lijn met eerdere lekken.

Laatst Huawei Mate 20 Pro teasers

Huawei zelf lekt aan de lopende band informatie over de aankomende camera smartphones. Het merk wil iedereen enthousiast maken voor de nieuwe Mate generatie.

Ontmoet de Huawei Mate 20 serie

Ondertussen verwacht met wel vier Huawei Mate 20 modellen. De basis Huawei Mate 20, premium Huawei Mate 20 Pro, de Huawei Mate 20X gaming telefoon en wederom een peperdure Huawei Mate 20 RS Porsche Design. In het onderstaande overzicht zie je de belangrijkste specs. Vermoedelijk wordt het viertal aangedreven door de Kirin 980 processor.

Huawei Mate 20 serie specs

Hoe ziet de Huawei Mate 20 Pro er uit?

Het design van de Huawei Mate 20 Pro is al gelekt door Rolandt Quandt. Het vlaggen heeft een vergelijkbare behuizing met de Samsung Galaxy Note 9. De voorkant is voorzien van een groot 6,4 inch AMOLED beeldscherm met notch. Dat grote scherm loopt afgerond over in het frame. Ook de achterkant loopt in een edge over in het frame waardoor de telefoon een luxe uitstraling heeft en prettig in je hand ligt. De onderstaande afbeelding toont de stijlvolle achterkant.

Het toestel heeft een vingerafdrukscanner in het beeldscherm. Hierdoor blijft de achterkant strakker in ontwerp. Hier schittert natuurlijk ook de indrukwekkende cameraheuvel met drievoudige hoofdcamera. Dit trio maakt de Huawei Mate 20 Pro zeer waarschijnlijk de beste camera telefoon van dit moment.

Volgende week 16 oktober presenteert Huawei de nieuwe Mate 20 lichting. Vanaf dat moment kun je hier het beste Huawei Mate 20 Pro abonnement vergelijken.

 

Bron: @ClubHuawei / Via:GSMArena

 

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie