Honor View 20: het eerste vlaggenschip van 2019

Honor View 20: het eerste vlaggenschip van 2019

Eind januari presenteert Honor haar nieuwe vlaggenschip de Honor View 20 in Londen. Het vlaggenschip krijgt in tegenstelling tot vrijwel iedere Honor telefoon slechts een enkele hoofdcamera, maar wat voor een zeg.

De Honor View 20 is al breeduit gelekt. Het nieuwe top model van het Chinese budget merk moet indrukwekkend zijn. In navolging van de Google Pixel 3 krijgt de krachtige smartphone slechts een enkele hoofdcamera, een 48 megapixel Sony camera.

Honor View 20 officieel op 22 januari 2019

Het eerste vlaggenschip in 2019 wordt waarschijnlijk de Honor View 20. De topper van het dochtermerk van Huawei is een echter krachtpatser. Als krachtbron heeft de View 20 een snelle Kirin 980 processor.Daarmee is deze budget telefoon nog sneller dan de OnePlus 6T. Het vlaggenschip heeft een groot FullView O beeldscherm. Hierbij is de selfie camera geplaatst in een gat in het beeldscherm. Het beeldscherm neemt daardoor meer dan 90procent in van de voorkant. De fabrikant heeft deze telefoon dus nog compacter gemaakt dan eerdere toestellen. Aan de achterkant zien we ook maar een enkele camera ronding. Hierin ligt de indrukwekkende 48 megapixel camera

48 megapixel Sony camera maakt uitstekende nachtopnames

Voordat de Honor View 20 is gepresenteerd zagen we deze week al verschillende foto’s genomen met het aankomende vlaggenschip. De mega 48megapixel IMX586 CMOS sensor is gemaakt voor de mooiste beelden bij weinig licht. Dankzij een slimme quad Bayer techniek worden beelden scherper en zijn rijker aan details. Uit de eerste gelekte afbeeldingen genomen door de Honor View 20 met haar 48 megapixel Sony camera zijn veelbelovend. De camera maaktDSLR achtige foto’s.

Honor View 20 foto 2
Honor View 20 foto

De Honor View 20 wordt aan het einde van deze maand gepresenteerd in China. Een maand later volgt de Europese lancering in Londen op 22 januari 2019. Het vlaggenschip krijgt een groot 6,4 inch beeldscherm meteen gat voor de selfie camera. De snelle Kirin 980 processor krijgt vermoedelijk 6 tot 8 GB aan werkgeheugen en reken maar op 128 GB opslagruimte.

Check hier het complete overzicht van Honor telefoons uit 2018.

Bron: GSMA

Bekijk het laatste nieuws over Honor:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie