Honor versterkt zich in Europa, Honor View 20 naar Nederland

Honor versterkt zich in Europa, Honor View 20 naar Nederland

Honor is het dochtermerk van Huawei en verkoopt eigenlijk alleen smartphones via haar eigen online kanalen. De onderneming wil echter meer telefoons verkopen in Europa. Daartoe heeft het onder andere een deal gesloten met het Nederlands Belsimpel. Deze webwinkel biedt ook de aankomende premium Honor View 20 aan.

Honor verovert langzaam maar zeker Europa. De nieuwe deal van het merk met Belsimpel verzekert het merk van meer Honor abonnementen en losse telefoons zijn ook eerder beschikbaar. Het aankomende topmodel, de Honor View 20, zal niet lang na de lancering beschikbaar zijn via Belsimpel met een abonnement en dat is nieuw. Verschillende Honor telefoons bereiken de Nederlandse bodem niet eens of pas heel laat.

Honor View 20 GSMA

Honor abonnementen

Woensdag 12 december sloten Belsimpel en Honor een aantrekkelijke deal voor de Nederlandse consument. Het dochtermerk van Huawei was tot voor kort alleen online beschikbaar en soms met abonnement via Belsimpel. Met de nieuwe deal koopt de webwinkel de Honor telefoons direct in via Honor. Hiermee versterkt Honor haar positie in Europa en kun je in Nederland goedkoper een Honor abonnement afsluiten.

Op dit moment is het assortiment aan Honor telefoons uit 2018 nog best ruim. Het duurt alleen wel even voordat je een Honor abonnement kun afsluiten.

Honor View 20 naar Nederland

Met deze nieuwe deal wordt Nederland verzekert van de komst van de Honor View 20. Het aankomende vlaggenschip van Honor belooft een ware concurrent te worden van de OnePlus 6T. De telefoon beschikt over een mega beeldscherm met gat voor de selfie camera. Aan de achterkant vind je niet zomaar maar een enkele camera. De hoofdcamera van de Honor View 20 is namelijk de nieuwe Sony 48 megapixel IMX586 sensor. De enkele camera is zo krachtige dat je geen tweede nodig hebt. De foto’s in donkere ruimtes met deze camera zijn prachtig te noemen. Het vlaggenschip heeft de snelle Kirin 980 processor als krachtbron met 6 tot 8 GB aan werkgeheugen. De Kirin 980 is de snelste Android processor van dit moment. De Honor View 20 is dan ook een gaming monster.

Bron: Belsimpel

Bekijk het laatste nieuws over Honor:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie