Honor 20 Pro camera specs liggen op straat

Honor 20 Pro camera specs liggen op straat

De camera specificaties van de Honor 20 en premium Honor 20 Pro zijn gelekt. Zoek je een goedkope camera telefoon dan is het niet alleen wachten op de OnePlus 7 Pro, maar ook op de nieuwe Honor camera smartphones.

De Honor 20 serie krijgt de looks van een Huawei P30 Pro. De nieuwe vlaggenschepen van de Chinese budget fabrikant hebben namelijk erg veel overeenkomsten met de luxe Huawei telefoon. Dat is ook niet zo vreemd aangezien Honor een dochteronderneming is van Huawei. Kijkend naar de specificaties van de Honor 20 Pro, dan zien we een krachtige budget camera telefoon. De voordelige premium telefoon wordt een goedkoop alternatief voor dure Samsung en Apple telefoons. OnePlus kijk maar uit!

Honor 20 camera specificaties

De nieuwe camera telefoon van Honor is op enkele features na een volwaardige premium telefoon. De prijs van het toestel is echter honderden euro’s minder. Het aankomende vlaggenschip krijgt net zoals de Huawei P30 Pro uitgerust met vier camera’s. In de langwerpige cameraheuvel vind je drie camera’s met LED flitser. Het drietal bestaat uit een 16 megapixel breedhoek camera met 117 graden beedhoek lens. De primaire 48 megapixel camera heeft een diafragma van f/1.6. De flinke camera schiet haarscherpe foto’s en dankzij alle details kun je tot 2x inzoomen. Het grote diafragma van f/1.6 belooft prachtige foto’s in donkere ruimtes. Voor diepte effecten is er een 2 megapixel camera. De vierde camera is een 2 megapixel macro camera. Het opvallende van deze camera is dat het zich niet in een cameraheuvel bevind. De camera ligt in zijn eentje naast de flinke cameraheuvel tussen tekst in.

Honor 20 camera telefoon

Honor 20 Pro camera specs

Naast de Honor 20 wordt ook de Honor 20 Pro gepresenteerd. Dit toestel krijgt een meer krachtige hoofdcamera, optische beeldstabilisatie en auto laserfocus. De cameraopstelling is net iets anders dan zijn budget broer en lijkt net wat meer op dat van de Huawei P30 Pro. Deze krachtige Honor smartphone heeft dezelfde 16 megapixel breedhoek camera met een verbeterde 48 megapixel f/1.4 camera. Een degelijk groot diafragma hebben we nog niet eerder gezien bij een smartphone. Onder deze primaire camera ligt een telelens met 3x optische zoom. Zowel de primaire als tele camera worden optisch gestabiliseerd en dat is een techniek die je niet vaak tegen komt bij budget vlaggenschepen. Er is laser autofocus en in de tweede cameraheuvel vind je de LED flitser en vierde macro camera.

Honor 20 Pro camera telefoonHonor 20 Pro camera

Beide budget vlaggenschepen worden net zoals de Honor View 20 aangedreven door de razend snelle Kirin 980 processor van Huawei. De processor heeft acht kernen en een speciale artificial intelligence (AI) chip. Daarmee worden foto’s nog sneller en nauwkeuriger verwerkt. De AI helpt ook in het herkennen van zo’n 500 scenario’s zodat je Honor 20 de camera instellingen automatisch aanpast voor de beste foto. Er is 6 GB tot 8 GB aan werkgeheugen en vermoedelijk is er standaard 128 GB aan opslagruimte. De krachtige toestellen zijn uitgerust met een prachtig groot beeldscherm met een gat. In het gat zit de selfie camera verwerkt. Het mooie beeldscherm neemt dan ook bijna de gehele voorkant in.

Honor lanceert de Honor 20 vlaggenschepen op 21 mei in London. Daarna zal het niet lang meer duren voordat je hier het goedkoopste Honor 20 Pro abonnement kunt vergelijken.

 

Bron: Teme

Bekijk het laatste nieuws over Honor:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie