Hint OnePlus CEO Lau op een OnePlus 6T Porsche Edition?

Hint OnePlus CEO Lau op een OnePlus 6T Porsche Edition?

Het nieuwe OnePlus 6T wordt op 30 oktober gepresenteerd. Waarschijnlijk kun je direct na die lancering de telefoon al kopen. Pete Lau hint vandaag op een speciale OnePlus 6T Porsche Edition.

Na Huawei kan OnePlus wel eens de tweede fabrikant worden die samenwerkt met Porsche Design. De CEO van het bedrijf hint dit weekend op een OnePlus 6T Porsche Edition. De bestuurder laat een prachtige Porsche 911 GTS RS OnePlus zien. Over de standaard versie van het aankomende vlaggenschip is inmiddels al veel bekend. Helaas mist de 3,5 mm koptelefoon, maar daar staat een hyper moderne vingerafdrukscanner onder het OLED beeldscherm tegenover.

OnePlus 6T Porsche edition

OnePlus 6T Porsche Edition

Steeds vaker zien we een samenwerking tussen een duur automerk met smartphone merk. Huawei heeft inmiddels al drie speciale Porsche Design vlaggenschepen gelanceerd. Het merk lijkt niet meer de enige die samen werkt met Porsche. Want OnePlus CEO Lau plaatste dit weekend de bovenstaande foto via Weibo. Verwijst hij hiermee naar een nieuwe Porsche smartphone? De afbeelding toont een stoere Porsche 911 GT3 RS – OnePlus EDITION.

De foto kan hinten op een nieuwe sponsor deal van OnePlus of natuurlijk op de komst van een nieuwe Porsche Edition OnePlus telefoon. Wij hopen natuurlijk op het laatste.

Officiële OnePlus 6T pers afbeeldingen gelekt

Dankzij Roland Quandt weten we inmiddels alles over de OnePlus 6T. Het razend snelle budget vlaggenschip is uitgerust met een groot 6.41 inch OLED beeldscherm met waterdruppel notch. De resolutie van het beeldscherm is 2340 x 1080 pixels en achter het grote scherm vind je een vingerafdrukscanner. De krachtbron is zoals verwacht een snelle Qualcomm Snapdragon 845 processor. Je hebt keuze uit 6 GB of 8 GB aan werkgeheugen en verschillende opslaghoeveelheden. De accu van de nieuwe smartphone is ruimer dan die van de OnePlus 6. We verwachten een 3.700 mAh-batterij. Vermoedelijk draait te smartphone op Android 9 Pie. Helaas voor audiofans is de 3,5 mm koptelefoon ingang niet langer aanwezig.

OnePlus 6T

Op 30 oktober presenteert de Chinese fabrikant de OnePlus 6T. Niet lang daarna kun je hier het beste OnePlus 6T abonnement vergelijken.

 

Bekijk het laatste nieuws over OnePlus:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie