Hier kijk je de Samsung Galaxy A9 lancering

Hier kijk je de Samsung Galaxy A9 lancering

Nieuwsgierig wat de nummer één smartphone fabrikant in de wereld kan met vier hoofdcamera’s? Dan kun je via de onderstaande link de lancering van de Samsung Galaxy A9 bekijken. Een mid-range toestel met premium features en een rappe Snapdragon 660 processor.

Vandaag zien we de eerste tekenen van leven voor de Samsung Galaxy A9. Geekbench noteert namelijk een nette score van 1609 bij 5844 punten. Hiermee zijn de processor en het besturingssysteem bevestigd. Het topmodel uit de 2018 Galaxy A serie beschikt over vier hoofdcamera’s met een design dat veel weg heeft van de Samsung Galaxy A7. Terwijl Huawei wel drie camera’s naar het premium segment bracht neemt Samsung wel vier camera’s mee naar het middensegment. Je kunt de 4x Fun of Samsung Galaxy A9 lancering live volgen via Facebook, Twitter en de Samsung pagina. Check hiervoor de onderstaande link.

Samsung Galaxy A9

Bekijken van de Samsung Galaxy A9 lancering

Nog een nacht slapen en dan lanceert Samsung de Samsung Galaxy A9 met viervoudige hoofdcamera. Een toestel voor het middensegment die veel belooft. De lancering is in Luala Lumpur, Maleisië op 11 oktober om 17:00 MYT. In Nederland is het dan 11:00 uur. Via de onderstaande link kun je het evenement vanuit je huis of op werk live volgen.

In de laatste maanden is er al veelvuldig informatie gelekt over de Samsung Galaxy A9. Het toestel krijgt een snelle Snapdragon 660 processor met 6 GB aan werkgeheugen. Vandaag werden die geruchten ook bevestigd met de onderstaande Geekbench score. Geekbench noteert ook Android 8.0.0 Oreo als besturingssysteem. Aangezien Samsung pas net Android 9 Pie uitrolt mag je aannemen dat het nog wel een paar maanden duurt voordat de A9 de Android 9 Pie upgrade krijgt.

Samsung Galaxy A9 telefoonabonnement

Quad camera specs

Waar het om gaat bij de A9 is natuurlijk de viervoudige hoofdcamera. Het is vrij zeker dat we een combinatie gaan zien van een normale lens, breedhoeklens en telelens. De vierde camera wordt een telelens met nog grotere zoom. Via AllaboutSamsung.de weten we de verdeling ook. De camera smartphone heeft een 24 megapixel f/1.7 primaire camera met 5 megapixel diepte lens voor live focus en een 8 megapixel breedhoek camera. De vierde lens is een 10 megapixel f/2.4 camera met zoom.

Samsung Galaxy A9 specs

We verwachten dat de Samsung Galaxy A9 een vergelijkbaar ontwerp heeft met de Samsung Galaxy A7. De achterkant wordt echter gesierd door vier hoofdcamera’s met een vingerafdrukscanner.

De camera telefoon krijgt een groot 6,28 inch AMOLED beeldscherm met een resolutie van 2220 x 1080 pixels. Binnen de moderne behuizing vind je de Snapdragon 660 processor van Qualcomm. Er is 6 GB aan werkgeheugen en keuze uit 64 GB of 128 GB aan opslagruimte. Het toestel draait op Android 8 en heeft een flinke 3720 mAh accu.

Morgen kun je de Samsung Galaxy A9 lancering live bekijken.

 

Bronnen: Geekbench / Samsung News

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie