Grootte iPhone XS en iPhone XR accu’s bekend

Grootte iPhone XS en iPhone XR accu’s bekend

Na de lancering van de nieuwe iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR bleven er nog een paar vragen over. Hoeveel accucapaciteit hebben de vlaggenschepen en wat is de maximale kloksnelheid van de A12 processor. TENAA biedt uitkomst.

Chinese keuringsinstantie TENAA heeft de iPhone 2018 lichting goedgekeurd. De instantie vermeld daarbij alle specificaties op haar website. Hiermee worden de enige vragen die we nog hadden over de iPhone XS en iPhone XR beantwoord.

iPhone XS accu is kleiner iPhone X accu

De accu van de iPhone XS is kleiner dan die van de iPhone X. Het nieuwe vlaggenschip heeft een 2.658 mAh accu terwijl de iPhone X een accucapaciteit van 2716 mAh heeft. Zoals je verwacht is de accu van de XS Max natuurlijk groter. Dit vlaggenschip beschikt over een 3174 mAh accu. Daarmee heeft de 6,5 inch iPhone XS Max niet alleen het grootste beeldscherm maar ook de grootste accu.

De iPhone XR heeft een accu van 2942 mAh en de accucapaciteit ligt hiermee tussen dat van beide premium modellen in. De iPhone 8 Plus had een accu van 2691 mAh.

TENAA biedt ook meer inzicht in de A12 processor van Apple. De snelle processor is maximaal geklokt op 2,496 GHz. De site bevestigd ook de aanwezigheid van 3 GB in de XR en 4 GB aan werkgeheugen in de beide XS modellen.

iPhone XS foto’s

Nieuwsgierig naar het kwaliteitsverschil tussen de iPhone X en de iPhone XS? Apple heeft Austin Mann met de iPhone XS op pad gestuurd. De professionele fotograaf heeft een serie foto’s gemaakt die de kwaliteiten van de nieuwe iPhone laten zien. Via zijn website kun je de hele serie zien.

iPhone XS foto's Austin Mann

Foto’s Austin Mann

De iPhone XS is uitgerust met een groot 5,8 inch AMOLED beeldscherm met notch. De krachtbron van het toestel is de nieuwe A12 processor. Een rappe processor met zes kernen maximaal geklokt op 2,496 GHz. Er is 4 GB aan werkgeheugen en daarmee krijg je meer werkgeheugen dan ooit. Je kunt de Apple kopen met 64 GB, 256 GB of 512 GB aan werkgeheugen. De dual camera van het toestel bestaat uit twee 12 megapixel lenzen. Beide zijn optisch gestabiliseerd en dankzij de nieuwe processor kun je nog mooiere foto’s maken. De nieuwste generatie is namelijk uitgerust met Smart HDR en diepte controle.
Bron: TENAA

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie