Gratis 380 EUR koptelefoon bij aankoop Sony Xperia XZ3

Gratis 380 EUR koptelefoon bij aankoop Sony Xperia XZ3

Audiofans weten Sony al jaren feilloos te vinden. Het Japanse merk maakt niet alleen uitstekende camera’s en koptelefoons. De krachtige smartphones van het merk behoren ook tot de wereld top. De nieuwe Sony Xperia XZ3 is vanaf vrijdag aanstaande te koop en als je kiest voor dit vlaggenschip dan geeft Sony je gratis een dikke koptelefoon ter waarde van 380 euro.

Tijdens IFA 2018 in Berlijn werd de Sony Xperia XZ3 gepresenteerd. Aankomende vrijdag 5 oktober liggen de vlaggenschepen in de winkels. Het Japanse merk geeft de vroege beslissers een zeer aantrekkelijk lokkertje, namelijk een dikke koptelefoon van bijna 400 euro. Het enige wat je daarvoor moet doen is het razend snelle toestel kopen voor 4 november en de Sony koptelefoon voor 18 november aanvragen.

Sony Xperia XZ3 met gratis dure koptelefoon

Vroege vogels die de Sony Xperia XZ3 gaan kopen krijgen een flink cadeau van de Japanse fabrikant. Zij krijgen namelijk gratis de Sony WH-1000XM3 koptelefoon. Deze wireless koptelefoon van Sony heeft een waarde van 380 euro en levert natuurlijk een schitterende geluidservaring. Ideaal voor degene die met de Sony Xperia XZ3 wil gamen of films kijken. Iets waarvoor dit krachtige toestel gemaakt is.

Je krijgt de gratis Sony WH-1000XM3 koptelefoon als je de Sony Xperia XZ3 voor 5 november koopt. Vervolgens heb je tot 18 november om de WH-1000XM3 aan te vragen via de speciale Xperia XZ3 campains pagina van het merk.

Waarom je de Sony Xperia XZ3 wilt kopen

Sony vlaggenschepen behoren al jaren tot de top van de smartphone-branche. Het zijn robuuste toestellen met een eigenzinnig ontwerp. Dit jaar heeft Sony de strakke Xperia lijnen vaarwel gezegd en dat zie je terug bij het ontwerp van de Xperia XZ3. De snelle Sony telefoon heeft een afgerond glazen ontwerp dat zeer prettig in de hand ligt. Aan de voorkant valt het grote 6 inch Quad HD beeldscherm op. Het is een prachtig OLED scherm met een hoge resolutie van 2880 x 1440 pixels. Hiermee is dit scherm ideaal voor de gamers onder ons. Een razend snelle Snapdragon 845 met 4 GB aan werkgeheugen geeft dit toestel een ongekende rekenkracht. Apps draaien dan ook soepel en je speelt zelfs ze zwaarste spellen zonder enige vertraging. Met 64 GB aan opslagruimte is er meer dan voldoende ruimte voor apps en games.

De flinke hoofdcamera van de Sony Xperia XZ3 behoort tot de top van smartphone camera’s. De 19 megapixel Motion Eye camera maakt schitterende foto’s. Je kunt de wereld ook vertragen via Slow Motion. De camera filmt dan met 960 frames per seconde waardoor de wereld 32x vertraagd wordt getoond. Dat levert een bijzonder mooi effect op.

Er is al een Sony Xperia XZ3 abonnement vanaf 36 euro per maand. Je kunt deze krachtpatser ook los kopen voor 799 euro.
Via: BelSimpel

Bekijk het laatste nieuws over Sony:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie