Google Pixel 4 XL vanuit alle hoeken bekeken

Google Pixel 4 XL vanuit alle hoeken bekeken

Nieuwsgierig naar het nieuwe vlaggenschip van Google? Dankzij de betrouwbare bronnen van @OnLeaks zien we het vlaggenschip in al zijn glorie. De 3D weergaven van de Google Pixel 4 XL beloven veel goeds. Het toestel heeft opnieuw twee selfie camera’s en wel drie hoofdcamera’s.

Afgelopen jaren lanceerde Google in het tweede deel van het jaar een krachtige camera telefoon met premium specificaties. In 2019 verraste Google ons met de mid-range Google Pixel 3a. De fabrikant zal aan het einde van het jaar nog een verrassing presenteren, namelijk de Google Pixel 4. Het belooft de ultieme camera telefoon te worden. Want volgens de nieuwe renders krijgt het toestel wel vijf camera’s. De drievoudige hoofdcamera belooft onwaarschijnlijk mooie foto’s. Want met een enkele camera schiet de Google Pixel 3 al wonderlijk mooie plaatjes.

Google Pixel 4 XL

Google Pixel 4 XL renders

Het ontwerp van de Google Pixel 4 werd enige tijd geleden al gepresenteerd. Met de nieuwe beelden laten @OnLeaks en PriceBaba geen geheimen meer over van de aankomende Google Pixel 4 XL. Het toestel heeft hetzelfde ontwerp als zijn kleinere Pixel 4 broer maar is wel iets groter. We zien een flink beeldscherm met slanke randen. De bovenste rand is iets breder en daar vind je de dubbele selfie camera. Het scherm is kaarsrecht en het frame is afgerond zodat de telefoon prettig in je hand ligt. In het frame zien we geen ruimte meer voor de 3,5 mm koptelefoon ingang.

De achterkant van de Pixel 4 XL heeft in tegenstelling tot de Google Pixel 3 XL een matte afwerking in één enkele kleur. Hier vind je de flinke vierkante cameraheuvel. De heuvel herbergt drie krachtige camera’s. De verdeling van de camera’s is nog niet bekend. We verwachten een 12 megapixel primaire camera in combinatie met 16 megapixel telelens en een breedhoek camera of time of flight camera. De eerste twee zullen optisch gestabiliseerd zijn.

Specificaties Pixel 4 XL

De ultieme camera telefoon heeft krachtige specificaties. De Google Pixel 4 XL is voorzien van een haarscherp 6,25 inch OLED beeldscherm met een hoge beeldverhouding van 19,5:9. De beelden van OnLeaks doen vermoeden dat het toestel een vingerafdrukscanner onder het beeldscherm heeft. Binnen de strakke behuizing vind je een Snapdragon 855 processor van Qualcomm. Je krijgt hierbij 6 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan opslagruimte. Het is onduidelijk of er modellen beschikbaar worden met meer geheugen.

De lancering van de premium Google telefoon is in oktober. Niet lang daarna kun je hier het beste Google Pixel 4 abonnement vergelijken.

Bron: PriceBaba

Bekijk het laatste nieuws over Google:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie