Google Pixel 3a specificaties zijn onthuld

Google Pixel 3a specificaties zijn onthuld

Google staat op het punt om twee mid-range Google Pixel 3a telefoons te presenteren. We vermoeden al enige tijd dat Google meer smartphones wil presenteren dan beide Pixel vlaggenschepen. Recent lekte meer informatie over deze voornemens en zelfs de namen.

Naast de vertrouwde Pixel vlaggenschepen zien we dit jaar misschien wel twee mid-range Google telefoons. Er zijn verschillende geruchten over de Google Pixel 3a en Pixel 3a XL. Hieruit blijkt dat Google van plan is om de Google Pixel 3 vlaggenschepen aan te vullen met twee mid-range telefoons.

Google Pixel 3a

De komst van de Google Pixel 3a werd deze week bevestigd door een bron van 9To5Google. Niet veel later is er nog meer informatie over de aankomende Google Pixel 3a. De nieuwe mid-range smartphones hebben een herkenbare look. De behuizing is gemaakt van premium materiaal en dat ziet er strak uit. Beide telefoons hebben een vergelijkbaar ontwerp met de Google Pixel 3 XL. De beeldschermen van beide mid-range telefoons zijn ook vergelijkbaar met die van dure telefoons. Het tweetal wordt namelijk voorzien van een schitterend OLED beeldscherm. De Pixel 3a krijgt een 5,6 inch OLED beeldscherm met Full-HD+ resolutie. Zijn grotere broer is voorzien van een 6 inch beeldscherm.

Google Pixel 3a abonnement

Verwachte Google Pixel 3a specificaties

De Google Pixel 3a krijgt een helder 5,6 inch OLED beeldscherm met Full HD. De resolutie van het beeldscherm is 2200 x 1080 pixels en er is geen notch. Binnen de luxe behuizing vind je een Snapdragon 670 processor. De Qualcomm processor heeft 4 GB werkgeheugen en vermoedelijk 32 GB of 64 GB opslagruimte. Het toestel heeft een 12 megapixel waarmee je prachtige foto’s maak. De hoofdcamera zal identiek is aan dat van de Pixel 3. De prestaties zijn echter iets minder aangezien het toestel natuurlijk lichtere specificaties heeft. Aan de voorkant vind je een 8 megapixel camera. Google Pixel telefoons staan al jaren bekend om hun uitmuntende camera’s. De Google Pixel 3a wordt een voortreffelijke budget camera telefoon. De Google telefoon krijgt een flinke accu met 3000 mAh of mee

Voor de Google Pixel 3a XL kun je rekenen op dezelfde specificaties. Het toestel heeft echter een groter 6 inch OLED beeldscherm. Door de grotere behuizing is er natuurlijk ook meer ruimte voor de accu.

Helaas is er niets bekend over een datum voor de mogelijke Google Pixel 3a en Pixel 3a XL  lancering.

 

Via: PhoneArena

Bekijk het laatste nieuws over Google:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie