Google Pixel 3a door Google zelf bevestigd

Google Pixel 3a door Google zelf bevestigd

Er gingen al geruchten rond over de aankomende Google Pixel 3a. Nu heeft het de software ontwikkelaar de mid-range camera telefoon zelf bevestigd. Op de website van Goolge staat de Pixel 3a vermeld als nieuw

De verwachte Google Pixel 3a is kort in de online Google winkel verschenen. Een pagina dook op met een koppeling naar de hoes van de verwachte Google telefoon. De hoes is gemaakt van stof en bevestigd de komst van de Google Pixel 3a. De Google Pixel 3a en 3a XL zijn ook gespot op Google Play Console. Daar hebben de nieuwe telefoons de codenamen: ‘Sargo’ en ‘Bonito’.

Google Pixel 3a

Komst Google Pixel 3a bevestigd

De nieuwe mid-range Pixel telefoons hebben krachtige specificaties. De basis versie is voorzien van een 5,6 inch beeldscherm. De Google Pixel 3a XL heeft een groter 6 inch beeldscherm. Beide hebben een Full HD+ resolutie. De krachtbron is de nieuwste mid-range processor van Qualcomm. De Snapdragon 7150 krijgt 4 GB aan werkgeheugen en we verwachten 64 GB aan opslagruimte.

De beide Google telefoons krijgen een enkele 12 megapixel hoofdcamera. Men verwacht dat dit dezelfde 12 megapixel camera is als de Google Pixel 3. De software is iets meer afgeslankt waardoor je niet precies dezelfde kwaliteit foto’s kunt verwachten.

Google Pixel 3

De Google Pixel 3 is volgens sommigen de beste camera telefoon van 2018. Het dure vlaggenschip van Google heeft slechts een enkele hoofdcamera. Je schiet hiermee werkelijk prachtige foto’s. De software gigant heeft de 12 megapixel camera voorzien van de nieuwste software. De enkele camera is zelfs in staat om de mooie diepte effecten vast te leggen. Hierdoor kun je met de Google Pixel 3 die prachtige portret foto’s maken met bokeh diepte effect. Het gezicht is dan helder terwijl de achtergrond in een soort waas wordt afgebeeld.

De officiele lancering van de mid-range camera telefoons verwachten we tijdens het I / O 2019 congres van Google. Dit congres vind plaatst op 7 mei. Niet lang daarna kun je hier het voordeligste Google Pixel 3a abonnement vergelijken.

 

Bron: GSMArena

Bekijk het laatste nieuws over Google:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie