Google Pixel 3 al aangeboden op Canadese site

Google Pixel 3 al aangeboden op Canadese site

De Google Pixel 3 en Pixel 3 XL worden morgen officieel gepresenteerd. Google heeft al verschillende hints gegeven maar een Canadese website geeft alle specificaties van de aankomende Google telefoon al weer.

De opvolger van de Google Pixel 2 heeft een vergelijkbaar ontwerp. De achterkant heeft opnieuw een dual tone afwerking. We zien daar wederom slechts een enkele hoofdcamera. Draai je de smartphone om dan zien we wel grote veranderingen. Beide Pixel 3 vlaggenschepen hebben een groot AMOLED beeldscherm in een slanke behuizing. Het tweetal beschikt over een dual selfie camera en de Google Pixel 3 XL heeft een notch.

Google Pixel 3 prijzen gelekt

De Canadese website Freedom biedt de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL al aan. Hierdoor is de prijs van beide toestellen bekend en weten we ook de specificaties van de aankomende Google telefoons. De prijs van beide toestellen lijkt mee te vallen. De Google Pixel 3 begint vanaf 999 CAD dollar (668 euro) terwijl je voor de grotere Google Pixel 3 XL 1.259 CAD dollar (870 euro ) betaalt. Voor de prijs in Europa moet je hier waarschijnlijk wel iets bij op tellen. De Google Pixel 2 kostte namelijk al 899 euro.

Prijs Google Pixel 3 XL

Prijs Google Pixel 3

Google Pixel 3 en Pixel 3 XL specs

Volgens Freedom heeft de Pixel 3 een 5,5 inch beeldscherm met een resolutie van 1080 x 2160 pixels. De premium Google Pixel 3 XL een 6,3 inch beeldscherm met notch. Dit beeldscherm heeft een resolutie van 1440 x 2880 pixels. Beide Google telefoons zijn voorzien van de rappe Qualcomm Snapdragon 845. Beide toestellen hebben 4 GB werkgeheugen en er zijn twee opslagopties; 64 GB, 128 GB. Volledig volgens de verwachting zijn beide telefoons uitgevoerd met de laatste Android 9 Pie. De Google Pixel 3 beschikt over een 2915 mAh batterij terwijl de grotere 3 XL een 3430 mAh batterij heeft. Zoals je mag verwachten van een premium toestel is de Pixel IP68 gecertificeerd en kan dus tegen water.

Beste smartphones camera

De hoofdcamera van de Google Pixel 3 moet opnieuw indrukwekkend zijn. We verwachten morgen dan ook een hoge score bij DxO Mark. Zal Google Huawei onttronen?

Volgens Freedom heeft de Google Pixel opnieuw een enkele 12 megapixel sensor aan de achterzijde. Helaas blijft het bij deze informatie en worden we hieruit niet veel wijzer. Aan de voorkant tref je twee 8 megapixel camera’s voor selfies.

De Google Pixel 3 en XL worden morgen gepresenteerd. De telefoons zijn beschikbaar in drie kleurenvarianten, zwart, wit en roze.

Bekijk het laatste nieuws over Google:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie