Google bevestigt Google Pixel 4 design

Google bevestigt Google Pixel 4 design

Voordat een smartphone gepresenteerd wordt is het ontwerp vaak al bekend. Wanneer een ontwerp lekt blijven fabrikanten echter stil, behalve Google. Want de fabrikant laat vlak na de renders van OnLeaks het ontwerp van de Google Pixel 4 zien.

De Twitter pagina van ‘Made by Google’ toont het ontwerp van het aankomende Google vlaggenschip. De tweet vermeld: “Aangezien er wat interesse schijnt te zijn, hier gaan we. Wacht tot je ziet wat het kan doen.” We zien de flinke vierkante cameraheuvel en duidelijk de contouren van drie camera’s. Aangezien het toestel zwart is kunnen we niet goed zien of het ook een dual tone afwerking heeft zoals de Google Pixel 2 en Pixel 3.

Google Pixel 4 camera telefoon

Google maakte met de Pixel, Pixel 2 en Pixel 3 uitmuntende camera telefoons. Alle drie de vlaggenschepen zijn voorzien van een krachtige 12 megapixel front camera waarmee je onvoorstelbaar mooie foto’s maakt. De Pixel telefoons staan vanaf het begin al aan de top van de camera telefoons. Google weet de hardware van een enkele hoofdcamera met zulke goede software te combineren dat het resultaat beter is dan menig dual en triple camera telefoon. Je begrijpt dat de smartphone wereld staat te springen om een Google Pixel telefoon met drie camera’s.

De Google Pixel 4 belooft met drie camera’s een ultieme camera telefoon te zijn. Het vlaggenschip combineert waarschijnlijk de uitmuntende 12 megapixel primaire camera die we gewend zijn van Google met een telelens en breedhoek camera. Hiermee wordt de Pixel 4 veelzijdiger dan ooit. We moeten echter nog even wachten voordat we kunnen zien wat je allemaal met de Google Pixel 4 camera’s kunt doen.

Google Pixel 4 geruchten en specs

De Google Pixel 4 specificaties zijn nog niet allemaal bekend. We weten al wel dat het merk gebruikmaakt van een schitterend OLED beeldscherm. Vermoedelijk weer in twee formaten net zoals de Pixel 3. De behuizing is stijlvol en beschikbaar in verschillende zachte kleuren. Het vlaggenschip is waterdicht, IP68, maar heeft vermoedelijke geen 3,5 mm koptelefoon ingang. De krachtbron is al bekent. Het wordt de snelle Snapdragon 855 processor van Qualcomm. Daar krijg je 6 GB aan werkgeheugen bij en minimaal 128 GB opslagruimte.

De Google Pixel 4 prijs ligt waarschijnlijk net iets boven de adviesprijs van de Google Pixel 3. Is dat te veel? Dan kun je natuurlijk ook een voordelige Google Pixel 3a abonnement vergelijken.

 

Bron: Google

Bekijk het laatste nieuws over Google:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie