Goedkope Samsung Galaxy J4 Core met Android Go

Goedkope Samsung Galaxy J4 Core met Android Go

Samsung presenteerde deze week de Samsung Galaxy J4 Core. De nieuwe Android Go smartphone van het Koreaanse merk zal waarschijnlijk niet in Nederland beschikbaar zijn. Het nieuwe budget toestel belooft wel veel goeds voor 2019. Het is namelijk al de tweede Android Go telefoon van de nummer één smartphone fabrikant.

Google heeft dit jaar het Android Go besturingssysteem geïntroduceerd voor budget telefoons. Hiermee worden goedkope telefoons razend snel voorzien van updates. Een groot voordeel voor de gebruiker want die goedkope smartphones worden doorgaans ‘vergeten’ bij systeem updates. De Samsung Galaxy J4 Core is de tweede Android Go smartphone van Samsung. Helaas hebben wij in Nederland geen keuze uit Android Go Samsung telefoon. In Nederland kun je de goedkope Samsung Galaxy J4 Plus of Galaxy J6 kopen met de traditionele Android 8 Oreo.

Samsung Galaxy J4 Core GO

De Samsung Galaxy J4 Core is een voordelige smartphone voorzien van basis specificaties en het lichte Android Go besturingssysteem. Android Go is lichter dan de normale Android versie en daarom perfect voor deze goedkope telefoon. Er is minder werkgeheugen nodig terwijl apps toch moeiteloos worden gestart. De Samsung Galaxy J4 Core heeft een groot 6 inch beeldscherm in een relatief slanke behuizing. Het toestel wordt aangedreven door een bescheiden 1,4 GHz quad core processor van het merk zelf. Daar krijg je 1 GB aan werkgeheugen bij met 16 GB opslagruimte. Zoals je mag verwachten heeft de telefoon twee camera’s. Een 8 megapixel hoofdcamera en 5 megapixel selfie camera. Een nette 3.300 mAh accu levert stroom. Android 8.1 Oreo Go is het besturingssysteem en daarmee draait de telefoon razend snel en blijf je extra lang up-to-date.

Voordelige Samsung telefoons in Nederland

Zijn er dan geen goedkope Samsung smartphones in Nederland? Jawel hoor. In Nederland kun je voor 129 euro al een Samsung Galaxy J3 2017 op de kop tikken. Wil je de laatste technieken in je budget telefoon dan ben je nog geen 160 euro kwijt.

Het Nederlandse alternatief voor de Samsung Galaxy J4 Core is de J4 Plus. Je neemt dit toestel voor 155 euro meenemen naar huis. Deze telefoon heeft een modern ontwerp en is te koop in hippe kleuren. Je krijgt een 6 inch HD+ beeldscherm en zuinige Snapdragon 425 processor met 2 GB aan RAM geheugen. Er is een nette 13 megapixel hoofdcamera met autofocus en een 5 megapixel selfie camera. Een 3.300 mAh accu levert stroom. De Samsung Galaxy J4 Plus is een van de beste budget telefoons van dit moment.

Voordelige Samsung Galaxy J4 Plus

Wil je net wat meer rekenkracht dan koop je voor 159 euro de Samsung Galaxy J6. Deze telefoon is net weer iets luxer. Het toestel heeft een prachtig 5,6 inch Super AMOLED beeldscherm in een modern jasje. De krachtbron is een snelle 1,6 GHz octa core processor van Samsung zelf met 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB opslagruimte. De hoofdcamera heeft een 13 megapixel lens met f/1.9 diafragma en selfies maak je met de 8 megapixel front camera.

Bron: Samsung

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie