Goedkope Honor 7C vanaf morgen te koop in 28 landen tegelijk

Goedkope Honor 7C vanaf morgen te koop in 28 landen tegelijk

Vanochtend is de Honor 7C officieel gepresenteerd. Het goedkope toestel is vanaf morgen online beschikbaar in 28 landen. De smartphone is zeer rijk uitgerust voor een budget telefoon en zelfs voorzien een premium iPhone feature, namelijk gezichtsherkenning.

Vanochtend vroeg werd de Honor 7C officieel gelanceerd in China. Het is de budget versie van de krachtige mid-range Honor 7X. De smartphone is in China te koop vanaf 899 yuan en dat is omgerekend slechts 115 euro. Je kunt dit mega veilige toestel online kopen vanaf morgen. Honor is het dochtermerk van Huawei en de voordelige telefoons zoals de Honor 9 zijn online te koop of middels een abonnement.

Huawei Honor 7C Header

Honor 7C gezichtsherkenning

De nieuwe Honor 7C heeft een herkenbaar ontwerp dat veel weg heeft van eerdere Huawei en Honor modellen. Waarin het voordelige toestel echt uitblinkt is prijs en veiligheid. De smartphone is super veilig voor een budget toestel. Aan de voorkant kun je de telefoon ontgrendelen door er naar te kijken. De telefoon heeft gezichtsherkenning op basis van 1024 gezichtskenmerken. Daarnaast zit er nog altijd een vertrouwde en snelle vingerafdrukscanner achterop. Het toestel heeft een gezandstraalde metalen behuizing met 360 graden cirkelvormig ontwerp. De zijkanten zijn afgerond en zou je ze naast elkaar leggen dan krijg je een cirkel. Dit ontwerp heeft ergonomische voordelen bij het oppakken, iets dat wij mensen volgens Honor ongeveer 18.250 keer per jaar doen.

Uitstekende specificaties voor een budget toestel

De Honor 7C is beschikbaar vanaf 899 yuan en als je dat omrekent naar euro’s, dan betaal je slechts 115 euro. Het toestel is dan ook een van de voordeligste smartphones van nu. De specificaties liegen er echter niet om. Want naast geavanceerde ontgrendeling via gezichtsherkenning krijg je ook degelijke hardware.

Het toestel beschikt over een groot 5,99 inch HD+ beeldscherm met een beeldverhouding van 18:9. Het IPS beeldscherm ligt achter sterk 2.5D gerond glas. Binnen de metalen behuizing vind je een Snapdragon 450 processor van Qualcomm met 3 GB / 32 GB of 4 GB / 64 GB aan werkgeheugen. De opslag Je mag hierbij verwachten dat vrijwel iedere app en ook games vloeiend lopen. Het toestel beschikt over een flinke 3.000 mAh accu en draait op Android 8 Oreo.

Aan de achterkant vind je een dual hoofdcamera bestaande uit een 13 megapixel lens met 2 megapixel lens. Het tweetal verzorgt digitale inzoom en ook het bokeh effect waarmee je portret foto’s nog mooier worden. Een flinke 8 megapixel camera siert de voorkant. Naast de goede camera’s is er nog een reden waarom de Honor 7C een aantrekkelijke smartphone is. De telefoon heeft namelijk is namelijk dualSIM zonder dat je hiervoor de microSD kaart ruimte opoffert.

Honor 7c dual SIM

De Honor 7C is vanaf vannacht om 02:02 (10:08 uur GMT+8) online te koop in 27 landen naast China.

Bekijk het laatste nieuws over Honor:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie