Goedkope camera telefoons met drie hoofdcamera’s

Goedkope camera telefoons met drie hoofdcamera’s

In de smartphone wereld zie je steeds meer telefoons met wel drie hoofdcamera’s. Samsung bracht de drie camera’s vorig jaar al naar het middensegment. Tijd voor een overzicht van goedkope telefoons met drievoudige hoofdcamera.

De Samsung Galaxy A7 bracht meer camera’s naar het middensegment dan welke andere telefoon ook. Het toestel is nu nog goedkoper maar niet de enige voordelige camera telefoon. Zowel Huawei als Honor geven je ook de optie voor drie camera’s en binnenkort volgen er zeker meer merken. Dit zijn de beste camera smartphones voor het goedkope middensegment.

Samsung camera telefoons

Nadat Huawei de drievoudige camera telefoon voor het luxe segment presenteerde liet Samsung er geen gras over groeien. De eerste Samsung met drie camera’s was er dan ook snel, de Samsung Galaxy A7. Daarna heeft de Koreaanse fabrikant het middensegment overspoelt met snelle en goedkope camera smartphones.

Samsung Galaxy A7

De Samsung Galaxy A7 is een krachtige smartphone met drievoudige hoofdcamera. Het toestel heeft een flink 6 inch AMOLED beeldscherm. Aan de voorkant vind je een 24 megapixel camera voor selfies. De drievoudige hoofdcamera bestaat uit een 24 megapixel f/1.7 camera met 8 megapixel breedhoek lens en 5 megapixel diepte lens. De krachtbron van dit toestel is een snelle Exynos 7885 processor met 4 GB aan werkgeheugen. Op dit moment kun je de goedkope Samsung Galaxy A7 al kopen vanaf 238 euro.

Galaxy A7 vs Galaxy A9

Samsung Galaxy A50

Slechts een fractie duurder is de Samsung Galaxy A50. Deze gloednieuwe camera telefoon heeft ook drie hoofdcamera’s en is uitgerust met lekker veel geheugen. Het toestel heeft een prachtige 6,4 inch AMOLED beeldscherm met moderne druppel notch. Hierin vind je de 25 megapixel selfie camera. De drievoudige hoofdcamera’s zijn ook net iets beter dan zijn voorganger de A7. Het drietal bestaat uit een 25 megapixel f/1.7 camera met 8 megapixel breedhoek camera en 5 megapixel diepte lens. De krachtbron is de nieuwe Exynos 9610 processor van Samsung met 4 GB aan werkgeheugen en 128 GB opslag. Door de flinke 4.000 mAh accu kun je extra lang vooruit met deze telefoon en maakt je meer foto’s dan ooit. De Samsung Galaxy A50 is een van de beste budget camera telefoons van dit moment.

Samsung Galaxy A50 abonnement

Huawei Smart Plus 2019

Natuurlijk blijft Huawei niet ver achter. De Chinese fabrikant die al jaren bekend staat om de goedkope telefoons heeft ook een budget camera telefoon. De Huawei P Smart Plus 2019 is een moderne camera telefoon met een vriendelijk budget. Het toestel wordt aangedreven door de snelle Kirin 710 processor met kunstmatige intelligentie. Je foto’s worden getoond om het mooie 6,21 inch Full HD+ beeldscherm. In de moderne druppel notch vind je de 8 megapixel selfie camera. Het voordelige toestel beschikt over een drievoudige hoofdcamera. Het drietal bestaat uit een 24 megapixel camera met 16 megapixel breedhoek camera en 2 megapixel diepte sensor. De ruime 3.400 mAh accu zorgt voor een uitstekende accuduur. Android 9 Pie is het besturingssysteem van deze goedkope camera telefoon.

Huawei P Smart Plus 2019 abonnement

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie