Gebruikershandleiding LG V30 gelekt: FullVision bevestigd

Gebruikershandleiding LG V30 gelekt: FullVision bevestigd

Er is een handleiding van de LG V30 opgedoken. In deze handleiding is een afbeelding opgenomen waarin het design van het toestel uit de doeken wordt gedaan. Deze afbeelding is op Twitter geplaatst en onthult dat het toestel feitelijk een grote versie van de LG G6 wordt.

De LG V30 zit eraan te komen! Vermoedelijk wordt het nieuwste LG vlaggenschip eind augustus net voor het IFA evenement in Berlijn aangekondigd. De fabrikant stuurde immers diverse uitnodigingen de wereld in waarin het journalisten verzocht om naar een speciaal evenement te komen. De afgelopen weken vulde het toestel al met regelmaat onze nieuwsrubriek op en ook vandaag valt er weer genoeg te schrijven. Er is namelijk een handleiding van het toestel gelekt. Deze handleiding is in handen gekomen van de bekende Twitteraar @OnLeaks, naar de gelijknamige website. Hij heeft hierbij een afbeelding van het toestel de wereld ingestuurd waarop het design wordt blootgegeven.

Grote versie van de LG G6

Zo op het eerste gezicht lijkt de LG V30 een grotere versie van de LG G6, het vlaggenschip van afgelopen jaar. Daarbij valt direct op dat schermranden vrijwel afwezig zijn bij de LG V30. Dit is sinds relatief kort een trend onder telefoonfabrikanten. Het is echter wel een trend die wij aanmoedigen, want het zorgt simpelweg voor een betere gebruikerservaring. Dankzij de vrijwel complete afwezigheid van schermranden wordt je beeldscherm effectief groter. Hierdoor is er meer ruimte voor alles dat zich op het display afspeelt. LG noemt dit FullVision en werd geïntroduceerd bij de presentatie van de LG Q6 zo’n twee weken geleden.

Mogelijke specificaties LG V30

Daarnaast zien we dat de LG V30 aan de achterkant over een vingerafdrukscanner beschikt. Het lijkt er hierbij op dat deze scanner ook dient als thuisknop. Boven deze opstelling treffen we een duaal-camera systeem. Twee camera’s maken betere foto’s dan één, vanwege de onderlinge taakverdeling. Over de specificaties van de LG V30 doen diverse geruchten de ronde. Vermoedelijk krijgen de twee hoofdcamera’s een resolutie van 12 megapixels mee, terwijl de voorste camera het met 8 megapixels te stellen zou hebben. Verder zou het toestel worden aangedreven door een Snapdragon 835 processor uit de Qualcomm stal. Hierbij wordt de chip ondersteunt door 4 GB aan werkgeheugen.

Deze laatste specificaties zijn momenteel dé norm voor high-end smartphones, zoals de LG V30 beoogt te zijn.

 

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie