Galaxy Note 9 krijgt 6 en 8 GB RAM en tot 512 GB opslag

Galaxy Note 9 krijgt 6 en 8 GB RAM en tot 512 GB opslag

Fans van het aankomende Samsung Galaxy Note 9 vlaggenschip krijgen ruim keuze. Samsung maakt de krachtige premium smartphone met zowel 6 GB als 8 GB aan werkgeheugen. Je krijgt daarnaast keuze in opslagruimte tot wel 512 GB.

Langzaam maar zeker stappen premium Android smartphone fabrikanten ook over op 6 tot 8 GB aan werkgeheugen. Een hoeveelheid die je vorig jaar al tegen kwam bij de voorgangers van de OnePlus 6. Volgens een bekende Twitter lekker mogen zakelijke Samsung fans in hun handen klappen. De Koreaanse nummer één smartphone fabrikant zal het aankomende Samsung Galaxy Note 9 vlaggenschip uitrusten met 6 GB en 8 GB aan werkgeheugen. Hiermee wordt het aankomende vlaggenschip nog sneller en daarnaast kun je kiezen voor nog meer opslagruimte.

Samsung Galaxy Note 9 met 8 GB RAM

Het huidige Samsung Galaxy S9 Plus vlaggenschip behoort tot een van de snelste smartphones in de wereld. De Samsung Galaxy Note 9 wordt waarschijnlijk nog sneller. Samsung zal de smartphone zowel met 6 GB als 8 GB beschikbaar maken. Daarbij kun je zelfs kiezen uit een model voorzien van 512 GB opslagruimte. De keuze voor opslag wordt daarmee erg ruimt. Je kunt kiezen uit een model voorzien van 128 GB, 256 GB of 512 GB. Waarschijnlijk is de grootste hoeveelheid opslag alleen beschikbaar met de 8 GB variant. Opvallend is het ontbreken van 64 GB aan opslag hoeveelheid. Die hoeveelheid kun je natuurlijk wel krijgen bij de Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy Note 9 specificaties

Langzaam maar zeker weten we meer en meer van de aankomende Samsung Galaxy Note 9. Het vlaggenschip beschikt waarschijnlijk over hetzelfde beeldscherm als de Galaxy Note 8. De bezels rondom dit beeldscherm zijn naar verwachting iets slanker. Hierdoor zijn de belangrijkste wijzigingen aan de achterkant te vinden. Daar tref je een horizontale camera opstelling met een vingerafdrukscanner onder dit duo. Men verwacht dat Samsung dit jaar voor een flinke accu kiest om de concurrentie zoals de Huawei P20 Pro bij te blijven. Je kunt daarom een 4.000 mAh accu verwachten.

Het nieuwe Samsung Galaxy Note 9 vlaggenschip wordt tegen het begin van august verwacht. Ruim op tijd voor het IFA 2018 in Berlijn.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie