Galaxy Note 8 dummy gespot: verticale dual camera

Galaxy Note 8 dummy gespot: verticale dual camera

De Samsung Galaxy S8 is gelanceerd. Tijd voor een nieuw onderwerp voor talrijke lekken, het aankomende Samsung Galaxy Note vlaggenschip. Via Weibo lekte vandaag een vermoedelijke dummy of gietsel van de Galaxy Note 8.

Een betrouwbare Weibo lekker, Reviewer, lekte vandaag beelden van wat vermoedelijk een dummy van de Galaxy Note 8 is. De dummy toont alleen de buitenkant van de telefoon. Dergelijke dummy toestellen worden naar fabrikanten van bescherm hoesjes en screen protectors verzonden zodat zij voor de lancering al de juiste beschermingen kunnen bieden. Zoals met elke lek, moeten we dit helaas met een korreltje zout nemen. Het is namelijk niet te achterhalen waar de beelden precies vandaan komen.

Samsung Galaxy Note 8

Vandaag zien we via Reviewer beelden van wat vermoedelijk een dummy is van de Galaxy Note 8. Het aankomende vlaggenschip van Samsung is al geruime tijd onderwerp van veel geruchten. Dat er nu al een gietsel bestaat van het nieuwe vlaggenschip is niet zo gek. Want smartphone fabrikanten moeten de buitenkant van hun smartphones natuurlijk ook aan fabrikanten van hoesje en scherm beschermers geven. De bron heeft het toestel naast de Samsung Galaxy S7 Edge gelegd om aan te geven dat de nieuwe smartphone een stuk groter is. We zien ook dat de vorm van het Note vlaggenschip net als vorig jaar rechthoekiger is dan het S-vlaggenschip.

amsung Galaxy Note 8 dummy vs Galaxy S7 Edge

Mocht dit gietsel werkelijk een model zijn voor de Galaxy Note 8 dan zien we inderdaad een dubbele hoofdcamera setup. Vermoedelijk heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant de problemen met de vingerafdrukscanner al opgelost. Want die zien we niet meer achterop het vlaggenschip. Daarnaast doet het plastic vermoeden dat de body beeldschermverhouding wel eens meer kan zijn dan de 83% van beide Galaxy S8 vlaggenschepen.

amsung Galaxy Note 8 dummy

Note 8 geruchten tot nu toe

Volgens kenners heeft Samsung een vergelijkbaar camerasysteem in gedachten voor de Galaxy Note 8 als de iPhone 7 Plus. Waarschijnlijk een 12-megapixel groothoeklens en een 13-megapixel telelens. Men verwacht dat de Zuid-Koreaanse fabrikant zelfs tot 3x optische zoom kan verkrijgen door beide lenzen te combineren. Uiteraard zal er aandacht worden besteed aan het prachtige bokeh-effect.

De Galaxy Note 8 zal vermoedelijk een beeldscherm hebben van 6,3-inch groot is. Zoals je gewend bent van Samsung is het een Super AMOLED beeldscherm met een forse resolutie vergelijkbaar met het Infinity beeldscherm van de Galaxy S8 Plus. We mogen weer twee verschillende processors verwachten, een Exynos 8895 en de Qualcomm Snapdragon 835. In Amerika, een belangrijke markt voor de Note, mag Samsung namelijk niet zomaar gebruik maken van de eigen Exynos processor. Zoals het hoort bij deze zakelijke telefoon beschikt de Galaxy Note 8 over een S Pen en er is zelfs sprake van een 4.000 mAh batterij. De laatste zal uiteraard veel aandacht krijgen.

[Update] De beelden zijn oorspronkelijk al gedeeld op 12 mei door Concepts Creator. Een bekende maker van 3D renders.

Denken jullie dat Samsung de naam Note voortzet?

Bron (1)

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie