Hoesje bevestigt Galaxy Note 10 Pro zonder 3,5 mm ingang

Hoesje bevestigt Galaxy Note 10 Pro zonder 3,5 mm ingang

Audiofans die nog twijfelden of ze de Samsung Galaxy S10 Plus willen kopen of wachten op de Galaxy Note 10 Pro hoeven niet meer te wachten. De krachtige Note 10 Pro krijgt namelijk geen 3,5 mm koptelefoon ingang. De veelbesproken ingang wordt door veel fabrikanten vervangen door de USB Type C poort. Samsung gaat eindelijk mee in deze trend.

Lange tijd leek het alsof de Koreaanse fabrikant als enige de 3,5 mm koptelefoon ingang bleef gebruiken. Nu lijkt Samsung toch de rest te volgen. Met de komst van de Samsung Galaxy Note 10 Pro is de 3,5 mm koptelefoon ook bij Samsung niet zeker meer.

Hoesje Galaxy Note 10 Pro bevestigt gemis 3,5 mm ingang

Uit eerdere lekken bleek al dat de Samsung Galaxy Note 10 Pro geen 3,5 mm koptelefoon ingang krijgt. Na de 3D renders van de Samsung Galaxy Note 10 Pro krijgen we nu beelden van een siliconen case dat naar verluidt gemaakt is voor het aankomende vlaggenschip. De case bevestigt het gemis aan een 3,5 mm koptelefoon ingang. De bekende ingang voor koptelefoons wordt door veel merken al niet meer gebruikt. Veel fabrikanten zijn inmiddels overgestapt op een USB Type C poort.

Veel audio fans zijn geen fan van de USB Type C poort. Er zijn verschillende redenen maar vaak is het hun peperdure koptelefoon waarvoor ze de 3,5 mm koptelefoon nodig hebben. Fans van de 3,5 mm koptelefoon hoeven dus niet langer meer te wachten met hun smartphone keuze. De keuze lijkt door Samsung al gemaakt te worden. Want de Samsung Galaxy S10 Plus is nu het enige topmodel met een 3,5 mm koptelefoon ingang.

Zakelijke Note 10 Pro hoesje

Over de Samsung Galaxy Note 10 Pro

Niet alleen de Samsung Galaxy S10 lijn is dit jaar groter dan ooit. De Samsung Galaxy Note 9 opvolger is ook beschikbaar in meer modellen dan voorheen. We verwachten naast de normale Note 10 namelijk de krachtige Samsung Galaxy Note10 Pro.

Het topmodel krijgt een 6,8 inch Dynamic AMOLED beeldscherm met enkele selfie camera midden in het scherm. De krachtbron wordt de Exynos 9810 processor met minimaal 8 GB aan werkgeheugen. Speciaal voor gamers en zware gebruikers is er extra koeling bij de processor. Je kunt kiezen uit meerdere opslagruimtes 256 GB tot 1 TB. Een mega 4.150 mAh accu verzorgt stroom.

De Samsung Galaxy Note 10 Pro belooft een indrukwekkende camera telefoon te worden. Het topmodel krijgt wel vier hoofdcamera’s met als basis de krachtige 12 megapixel hoofdcamera met dubbele diafragma. Deze camera wordt al gebruikt sinds de Samsung Galaxy S9 en is dit jaar weer verbeterd.

Bron: GSMArena

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie