Galaxy J6+ en J4+ officieel: misschien wel laatste de J’s

Galaxy J6+ en J4+ officieel: misschien wel laatste de J’s

Terwijl Samsung van plan is om de Samsung Galaxy J lijn en A lijn samen te smelten is het nog niet over voor de goedkope Galaxy J telefoons. De Koreaanse fabrikant heeft de Samsung Galaxy J4+ en Galaxy J6+ officieel aangekondigd.

De goedkope Galaxy J4+ en J6+ zijn misschien wel de laatste Galaxy J telefoons ooit. De Koreaanse fabrikant overweegt namelijk om de J lijn met de A lijn samen te voegen zodat alle aandacht naar de Galaxy A kan. Deze lijn zal in de toekomst bestaan uit budget toestellen en luxe mid-range telefoons zoals de Samsung Galaxy A7 2018. Ondertussen heeft de fabrikant toch nog twee nieuwe J toestellen gelanceerd.

Alles over de Samsung Galaxy J4+

Een van de laatste Samsung Galaxy J telefoons is de Samsung Galaxy J4+. Het is een enorm toestel met 6 inch HD+ beeldscherm in een slanke behuizing. De goedkope smartphone heeft een zuinige 1,4 GHz quad core processor en 2 GB werkgeheugen met 16 GB opslagruimte. Er is een model beschikbaar met 3 GB RAM en 32 GB opslagruimte maar het is onduidelijk of deze naar Nederland wordt verscheept. Het toestel heeft een nette 3.300 mAh accu waarmee je zonder problemen een tot twee dagen haalt zonder opladen. Android 8.1 Oreo is het besturingssysteem van de goedkope Samsung. Je maakt foto’s met de 13 megapixel f/1.9 camera voorzien van autofocus en de selfie camera heeft 5 megapixels. Het toestel is beschikbaar in drie hippe kleuren als je een Samsung Galaxy J4+ abonnement afsluit.

Samsung Galaxy J4 Plus

Alles over de Samsung Galaxy J6+

Na de populaire Samsung Galaxy J6 presenteert de Koreaanse fabrikant nu ook de Samsung Galaxy J6+. Een groter en luxer budget toestel dan zijn kleinere broertje. Net zoals de voordelige J4+ heeft dit toestel een groot 6 inch beeldscherm. De krachtbron van de goedkope J6+ is ook een zuinige 1,4 GHz quad core processor. Maar dit keer levert de fabrikant 3 GB werkgeheugen met 32 GB opslagruimte. Het toestel is daarmee krachtiger en beter geschikt voor zwaardere taken. Aan de achterkant van de Galaxy J6+ vinden we twee camera’s. Hiermee maak je prachtige foto’s en kun je ook die mooie bokeh effecten schieten. Het duo bestaat uit een 13 megapixel f/1.9 camera in combinatie met 5 megapixel f/2.2 telelens. Selfies maak je met de krachtige 8 megapixel f/1.9 camera aan de voorkant.

Zowel de Samsung Galaxy J4+ als de Galaxy J6+ bieden een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Over vier tot twee weken liggen de toestellen in de winkels.

Bron: Samsung

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie