Galaxy A80, de ultieme selfie telefoon nu te koop!

Galaxy A80, de ultieme selfie telefoon nu te koop!

De ultieme selfie camera telefoon is vanaf nu te koop. Samsung levert de Samsung Galaxy A80 nu vanuit voorraad. De bijzondere smartphone is gepositioneerd in het hogere middensegment. Doordat de drievoudige hoofdcamera van positie wisselt kun je met dit toestel waanzinnig mooie selfies maken.

Selfies zijn niet meer uit het dagelijks leven te denken. Ok, vanaf 1 juli mag je geen selfies meer maken op je fiets. Vandaar ook, dat er zijn tegenwoordig steeds meer telefoons zijn met krachtige selfie camera’s. De fabrikanten richten zich hiermee op de jeugd en met name selfiemakers. De Samsung Galaxy A80 is het ultieme voorbeeld hiervan. De krachtige smartphone heeft namelijk drie hoofdcamera’s die 180 graden draaien wanneer je de behuizing uitschuift. Een gaaf systeem met een groot voordeel. Je krijgt nu een drievoudige selfie camera!

Galaxy A80 de ultieme selfie king

Wil je een echte selfie camera telefoon kopen? Dan kun je bijna niet om de Samsung Galaxy A80 heen. Het schitterende toestel heeft een rijke uitrusting en meer selfie camera’s dan welke andere telefoon ook. De hyper moderne smartphone is uitgerust met een speciaal systeem waardoor de driedubbele hoofdcamera zich volledig omdraaien. Vervolgens kun je met hetzelfde drietal wonderlijk mooie selfie foto’s maken. Door de behuizing naar boven te schuiven draaien de hoofdcamera’s met 180 graden naar voren. Het resultaat is de ultieme selfie camera telefoon. De specs liegen er niet om.

De Samsung Galaxy A80 heeft een drievoudige camera setup bestaande uit een 48 megapixel F/2.0 camera in combinatie met 8 megapixel breedhoek camera en Time of Fight 3D camera. Het trio verzorgt haarscherpe foto’s met de mooiste diepte effecten. De Samsung Galaxy A80 gebruikt deze drie camera’s zowel aan de achterkant als voorkant. Je hebt dus een drievoudige selfie camera tot je beschikking. Dat zijn er zelfs meer dan je bij de premium Samsung Galaxy S10+ krijgt.

Selfie king Samsung Galaxy A80

Belangrijkste kenmerken van de Samsung Galaxy A80

De Samsung Galaxy A80 is een krachtige smartphone. Het toestel heeft een prachtig 6,7 inch Super AMOLED beeldscherm in een slanke behuizing. Doordat de selfie camera’s naar boven komen is de voorkant volledig door beeldscherm bedekt. Voor gaming is dat wel zo fijn en ook films zien er schitterend uit op het grote scherm. De krachtbron van de selfieking is een razend snelle Snapdragon 730 processor. De gloednieuwe octa core processor heeft acht kernen maximaal geklokt op 2,2 GHz. Je krijgt er wel 8 GB aan werkgeheugen bij met 128 GB aan opslagruimte. Reken maar dat games soepel lopen en je optimaal kunt multi-tasken met deze Samsung telefoon. Er is een 3.700 mAh accu die je razend snel kunt opladen.

De ultieme selfie camera smartphone is nu uit voorraad te koop. Het toestel heeft een adviesprijs van 648 euro. Vergelijk hier het voordeligste Samsung Galaxy A80 abonnement.

 

Bron: Samsung

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie