Fysiek toetsenbord Mod voor de Motorola Moto Z2

Fysiek toetsenbord Mod voor de Motorola Moto Z2

Nadat Lenovo de Motorola Moto Z lanceerde in 2016 kondigde de onderneming aan, dat externe bedrijven ook Mods kunnen maken. Tijdens CES 2018 werd een van deze initiatieven getoond, een fysiek toetsenbord Mod.

De Motorola Moto Z en Moto Z2 Force zijn vlaggenschepen met krachtige processors en een bijzondere achterkant. Daar tref je namelijk een flinke cameraheuvel en een 16-punts connector voor een externe module. De module is eenvoudig te koppelen en er bestaan al verschillende modules (Mods). Modules zoals een projector, JBL box en meer. Tijdens de Consumer Electronics Show (CES 2018) in Las Vegas deze week werd de nieuwste Mod getoond. De fysieke toetsenbord koppel je eenvoudig aan de Moto Z en Moto Z2 telefoons.

Toetsenbord Mod Motorola Moto Z2

Fysiek toetsenbord Moto Z2 Force Mod

Tijdens CES heeft tech magazine The Verge de nieuwe Moto Mod aanwinst gezien. Het tech magazine trof de samenwerking tussen Motorola. Livermorium had vorig jaar via Indiegogo geld opgehaald voor de ontwikkeling van een Keyboard Mod. In de Keybord Mod zit een fysiek toetsenbord dat uit de module glijdt. Het toetsenbord is eenvoudig aan de Motorola Moto Z2 Force te koppelen.

Het slider-toetsenbord is ontwikkeld door Livermorium en won de Smartphone Challenge. Hierna is het apparaat dankzij het Motorola Accelerator programma verder ontwikkeld.

Motorola Moto Z2 smartphones

Na de lancering van de succesvolle modulaire Motorola Moto Z verscheen vorig jaar de tweede lichting Moto Z telefoons. De Motorola Moto Z2 Play is een modulaire smartphone voor het middensegment. Het toestel wordt aangedreven door een zuinige Snapdragon 626 processor met 3 tot 4 GB aan werkgeheugen. Aan de achterkant vind je een flinke cameraheuvel met 12 megapixel f/1.7 camera voorzien van phase detection autofocus en een dual tone LED flitser. Het vlaggenschip, de Motorola Moto Z2 Force, beschikt over de krachtige Snapdragon 835 processor met 4 GB aan werkgeheugen. De Moto Z2 Force heeft twee 12 megapixel f/2.0 camera’s voorzien van phase detection & laser autofocus. Aan beide toestellen kun je de Moto Mods koppelen.

Keybord Mod Motorola Moto Z2 Verge

Motorola en Livermorium werken samen aan de definitieve versie van de Keybord Mod. De nieuwe module zal in de komende twee maanden verschijnen.

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie