Foto gemaakt door OnePlus 6T camera duikt op

Foto gemaakt door OnePlus 6T camera duikt op

De camera van een smartphone is tegenwoordig een van de belangrijkste verkoopargumenten. Niet vreemd natuurlijk dat OnePlus veel aandacht voor de camera’s heeft. Een van de oprichters van het merk lekte dit weekend zelfs een afbeelding gemaakt door de OnePlus 6T. De afbeelding voorspelt veel goeds vanuit de dual hoofdcamera van het aankomende budget vlaggenschip.

De OnePlus 6 heeft twee hoofdcamera’s en met dit duo behoort het budget vlaggenschip tot de betere camera telefoons. Met de OnePlus 6T maak je nog mooiere foto’s aldus de CEO Peter Lau van de hippe fabrikant. Hij laat alvast een foto zien die gemaakt is door het aankomende vlaggenschip.

OnePlus 6T foto

We weten inmiddels al hoe de OnePlus 6T er uit ziet dankzij Roland Quandt. De Duitse smartphone journalist lekte de beelden al in een vroeg stadium. Helaas heeft het krachtige vlaggenschip niet drie maar twee hoofdcamera’s. Een duo waarmee de telefoon alsnog prachtige foto’s maakt. De CEO van het merk, Lau, heeft op Weibo een afbeelding gedeeld die gemaakt is door de nieuwste generatie OnePlus. De afbeelding is van een skyline in het donker. Je ziet veel details en de gebouwen zijn duidelijk in beeld ondanks het gebrek aan licht. Daarmee lijkt de dual hoofdcamera van de OnePlus 6T erg goed geschikt voor foto’s bij weinig licht.

OnePlus 6T foto

De foto verklapt helaas weinig details over de dual hoofdcamera van de OnePlus 6T. We gaan er vanuit dat dit duo beter is dan de 16 megapixel f/1.7 camera in combinatie met 20 megapixel camera van de OnePlus 6.

Lancering OnePlus 6T vervroegd

Vanwege een lancering van Apple heeft OnePlus besloten om haar nieuwe budget vlaggenschip eerder te presenteren. De nieuwe OnePlus 6T wordt daarom op 29 oktober gepresenteerd.

De nieuwe smartphone heeft een groot 6,4 inch AMOLED beeldscherm in een slanke behuizing. Bovenin het beeldscherm is een druppel notch voor de selfie camera. Het toestel heeft een vingerafdrukscanner in het beeldscherm en daardoor is de achterkant strakker dan ooit. Daar zien we de cameraheuvel iets uit de behuizing komen voor de dual hoofdcamera’s. De krachtbron van het vlaggenschip is de Snapdragon 845 processor van Qualcomm met 6 GB of 8 GB aan werkgeheugen en veel opslagruimte. In tegenstelling tot de wens van veel OnePlus fans is de nieuwe 6T niet voorzien van een 3,5 mm koptelefoon ingang.

OnePlus is sinds dit jaar aanwezig in Nederland en dat is goed nieuws voor de fans. Het betekent namelijk dat een OnePlus 6T abonnement nog goedkoper is en sneller beschikbaar.

Bron: Weibo

Bekijk het laatste nieuws over OnePlus:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie