Benchmark 4,6 inch smartphone opgedoken

Benchmark 4,6 inch smartphone opgedoken

Nu de IFA bijna van start gaat duiken er steeds meer geruchten van nieuwe smartphones op. Zo werden er eerder deze week foto’s verspreid van twee toekomstige Sony Xperia smartphones, genaamd Sony Xperia X Compact en Sony Xperia XZ. Vooral de Xperia X Compact vonden wij interessant, vanwege de toch vrij behoorlijke specificaties. Vandaag heeft onze redactie ondanks het mooie weer niet stilgezeten en de hand weten te leggen op een benchmark van een 4.6 inch smartphone. Is dit de Sony Xperia X Compact of toch een ander toestel?

Sony Xperia X Compact: klein, maar krachtig!

sony-xperia-x-compact
En daar was hij dan ineens! Uit het niets! Een afbeelding van de Sony Xperia X Compact. Met de nieuwe Xperia X lijn slaat Sony een nieuwe weg in. Zo heeft Sony het afgelopen jaar al de Xperia X, Xperia XA, Xperia X Performance en Xperia XA Ultra uitgebracht. En binnenkort kunnen daar de Sony Xperia X Compact en Xperia XZ aan worden toegevoegd.

De specificaties van de Sony Xperia X Compact zien er volgens geruchten uiterst veelbelovend uit. Het wordt een kleinere uitvoering van de Sony Xperia X, maar met zijn 4,6 inch nog altijd groot genoeg. Qua specificaties bevat het toestel onder meer een full HD resolutie, Qualcomm Snapdragon 820 processor met 4 GB RAM geheugen. Onderstaande benchmark laat een smartphone zien met precies deze specificaties. Zou het hierbij gaan om de nieuwe Sony Xperia X Compact? Bekijk alle specificaties in de uitgelekte benchmark hieronder:
benchmark-xperia-x-compact

Aankondiging op de IFA beurs

De Sony Xperia X Compact en Xperia XZ zijn op dit moment nog niet officieel aangekondigd. Naar alle waarschijnlijkheid kondigt Sony deze nieuwe smartphones aan tijdens de IFA beurs in Berlijn, die a.s. donderdag 1 september van start gaat. Zodra deze presentatie heeft plaatsgevonden houden we je hiervan via onze website op de hoogte.

Update: De oorspronkelijke benchmark die in dit artikel was geplaatst, bevatte specificaties van de ZTE NX531J Nubia. Deze hebben we vervangen door een andere benchmark met 1 GB minder opslagruimte en een iets mindere camera (12 megapixels ipv 15 megapixels). De informatie in deze benchmark komt verder overeen met geruchten over de Xperia X Compact, maar we kunnen niet garanderen dat het hier daadwerkelijk om dit toestel gaat. Zodra we officiële berichten van Sony hebben ontvangen brengen we je daarvan op de hoogte.

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:
René Dekker
Over de auteur: René Dekker

Mede-oprichter van Telefoonabonnement.nl. Al 10 jaar telecomspecialist. Verantwoordelijk voor de content en redactie. Passie voor online. Diehard Apple-fan. Houdt van gadgets, en zijn katten. Favoriete papa van Joris.

Neem gerust contact op:      rene@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie