Eindelijk weer een Motorola vlaggenschip

Eindelijk weer een Motorola vlaggenschip

Afgelopen jaar hebben we geen premium Motorola gezien. De fabrikant heeft zich in 2019 gericht Android One telefoons en de goedkope Moto E en G lijn. In 2020 komt er eindelijk weer een vlaggenschip. We verwachten de nieuwe premium Motorola telefoon op 23 februari samen met de Moto G8 en nieuwe Moto Stylus.

Na een rustig jaar draait de geruchtenmolen rond Motorola weer op volle toeren. Het merk presenteerde de vouwbare Motorola RAZR, een vouwbaar alternatief voor de Samsung Galaxy Fold. Afgelopen week lekte er een afbeelding van de nieuwe Motorola met Stylus pen en nu blijkt dat de fabrikant binnenkort een premium vlaggenschip zal lanceren. Tijdens het Mobile World Congres 2020 in Barcelona verwachten wij drie middenklassers en een premium vlaggenschip de Edge.

Motorola

Nieuw Motorola vlaggenschip

Behalve de belofte van Motorola, dat de fabrikant ook een smartphone met Snapdragon 865 processor zal maken, is er weinig informatie bekend over het aankomende vlaggenschip. Men verwacht dat Motorola de naam Edge+ gebruikt. Het wordt een krachtige premium telefoon met Snapdragon 865 processor en 12 GB aan werkgeheugen. In het beeldscherm is een gaatje gemaakt voor de selfie camera en aan de zijkanten van het beeldscherm loopt het glas afgerond over in het frame (edge). Er is weinig duidelijk over de camera’s van het vlaggenschip. Maar we rekenen op minstens drie tot vijf hoofdcamera’s.

Nieuwe Motorola Moto G8

De Motorola Moto G8 Plus is al enige tijd te koop. Voor het basis model liet Motorola ons wachten. De Motorola Moto G8 verwachten we ook op 23 februari. De krachtige middenklasser wordt vergezeld van de Moto G8 Power en de nieuwe Motorola Stylus.

Wij verwachten dat de Motorola Moto G8 wordt uitgerust met een 6,39 inch HD+ beeldscherm. In het beeldscherm is een gaatje gemaakt voor de selfie camera. Het toestel krijgt een snelle Snapdragon 665 processor vermoedelijk met 4 GB en 64 GB opslagruimte. Aan de achterkant vind je drie camera’s. De belangrijkste camera heeft 16 megapixels en daarnaast ligt een 8 megapixel camera en 2 megapixel macro camera. De accuduur belooft goed te zijn met de 4.000 mAh accu.

We verwachten dat de Motorola Moto G8 Power een 6,36 inch Full HD+ krijgt. Ook in dit paneel is een gat voor de front camera. In dit geval 25 megapixel selfie camera. De naam ontleent de Power aan zijn flinke 5.000 mAh batterij. Je kunt hiermee eenvoudig meerdere dagen op pad zonder opladen. Aan de achterkant vind je dezelfde drie camera’s bij bij het basis model. Daarnaast ligt een 8 megapixel tele camera.

Naast de twee G8 modellen verwachten wij ook een krachtige middenklasser met een stylus pen, zie onderstaand. Niet lang nadat Motorola de nieuwe Moto’s heeft gepresenteerd kun je hier terecht voor het goedkoopste Motorola Moto G8 abonnement.

Motorola Moto Stylus

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie