Eerste premium telefoons 2018 nu al voor mid-range prijs

Eerste premium telefoons 2018 nu al voor mid-range prijs

Een mid-range telefoon kost 300 tot 500 euro en die categorie zal de komende jaren richting de 600 euro verschuiven. Verschillende premium telefoons van dit jaar zoals de LG G7 ThinQ hebben nu al middensegment prijs.

Fabrikanten verlagen de prijs van hun vlaggenschepen steeds sneller. De fabrikant met de hoogste prijsdaling is tegenwoordig LG. De LG G7 ThinQ is bijvoorbeeld al beschikbaar voor 465 euro! Ook de Huawei P20 is flink in prijs gedaald en kost nu nog maar 489 euro. Net buiten het middensegment vind je de premium Samsung Galaxy S9. Je betaalt hiervoor 569 euro.

Huawei P20 camera telefoon

Een van de beste camera telefoons van dit jaar is de Huawei P20. Het budget vlaggenschip van de Chinese fabrikant is nu nog goedkoper dan ooit. Je kunt dit toestel op de kop tikken vanaf 489 euro. Daarmee is de Android telefoon goedkoper dan de OnePlus 6.

De Huawei P20 heeft een groot 5,8 inch beeldscherm met notch. De telefoon heeft een luxe glazen behuizing, krachtige processor met veel geheugen en aan de achterkant vind je twee krachtige hoofdcamera’s. Het zijn twee Leica camera’s waarmee je prachtige foto’s kunt maken.

Wil je nog mooiere foto’s maken dan kun je ook de Huawei P20 Pro kopen. De premium broer van de P20 is nu al te koop vanaf 659 euro.

LG G7 ThinQ mid-range premium toestel

De absolute deal van 2018 is misschien de LG G7 ThinQ. Dit toestel heeft vlaggenschip specificaties, krachtige Snapdragon 845 processor, robuuste behuizing en krachtige dual hoofdcamera. Je kunt dit toestel al voor 465 euro op de kop tikken.

De LG G7 ThinQ is uitgerust met een groot 6,1 inch beeldscherm met hoge resolutie. De behuizing van het toestel is zeer robuust en voldoet aan de militaire MIL STD 810G robuustheid eisen. Je kunt de LG gerust in een plas water laten vallen want de behuizing is ook nog waterdicht IP68. De krachtbron van het toestel is de premium Snapdragon 845 processor van Qualcomm. Je krijgt daarbij 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslagruimte. De krachtige dual hoofdcamera van het toestel bestaat uit twee 16 megapixel camera’s.

Ook de Samsung Galaxy S9 veel goedkoper

Het een na laatste vlaggenschip van Samsung is ook veel goedkoper geworden. Je kunt de telefoon al kopen vanaf 569 euro. Daarmee is het premium toestel nog altijd net wat duurder dan een mid-range telefoon. Toch willen wij deze bijna 300 euro korting je niet onthouden.

De Samsung Galaxy S9 is een van de mooiste telefoons van 2018. Het luxe toestel is uitgerust met een schitterend 5,8 inch AMOLED beeldscherm. De glazen behuizing van deze telefoon is waterdicht IP68. Dankzij de slanke en afgeronde randen ligt de grote smartphone prettig in de hand. Aan de achterkant van de Galaxy S9 vind je een van de beste camera’s van dit moment. Het is een 12 megapixel camera met dubbele diafragma. Hierdoor schiet je bij weinig licht maar ook in normale situaties de mooiste foto’s.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie