Eerste Geekbench van de OnePlus 5T met Android 7

Eerste Geekbench van de OnePlus 5T met Android 7

Volgende week 16 november is het zover, dan zien we de OnePlus 5T live! De Chinese fabrikant plaagt ons al weken met nieuws, maar vandaag zien we het toestel dan ook op Geekbench! De OnePlus A5010 scoort een degelijke score.

Vandaag zien we de eerste test van het aankomende vlaggenschip de OnePlus 5T. De smartphone zet een degelijk eerste score neer op Geekbench onder de naam OnePlus A5010. Het lijkt bijna zeker de 5T aangezien de OnePlus 3T modelnaam OnePlus A3010 heeft gekregen. De nieuwste generatie OnePlus vlaggenschepen wordt zeer waarschijnlijk nog aangedreven door Android 7 Nougat. We zien natuurlijk de betrouwbare en zeer krachtige Snapdragon 835 van Qualcomm als krachtbron. Het toestel heeft 8 GB aan werkgeheugen.

OnePlus 5T Geekbench score

Vandaag zet het aankomende OnePlus 5T vlaggenschip een degelijke score neer op Geekbench. Het krachtige vlaggenschip met de Snapdragon 835 processor en 8 GB aan werkgeheugen scoort 1959 voor single core en 6742 bij multi core. Daarmee zit het vlaggenschip met de eerste score al in het hogere segment. De OnePlus 5 is op dit moment samen met de HTC U11 de snelste Android smartphone met de Snapdragon 835. Deze score zet het vlaggenschip in ieder geval langszij. Een opvallend aspect van de eerste Geekbench score is dat het OnePlus 5T toestel draait op Android 7.1.1 Nougat. Het nieuwe besturingssysteem Android 8 Oreo is al enige tijd uit.

OnePlus 5T Geekbench

Verwachte specificaties OnePlus 5T

Het nieuwe toestel van OnePlus heeft geen nieuwe Snapdragon 83X versie. Vorig jaar had de OnePlus 3T namelijk een nieuwere Snapdragon processor dan de OnePlus 3. Een onmogelijke opgave ook, want Qualcomm heeft dit jaar alleen nog maar de high end Snapdragon 835 gelanceerd. De geruchten over een Snapdragon 836 eindigde al snel vanwege de vertraging die de Snapdragon 835 zelf op liep. De OnePlus 5T wordt wel degelijk een upgrade voor de OnePlus 5. Het toestel krijgt namelijk een groot 6 inch QHD+ beeldscherm met minimale bezels zoals de LG G6 en Samsung Galaxy S8. Binnen schuilt natuurlijk de Snapdragon 835 processor met 8 GB aan werkgeheugen. Je mag 64 GB of 128 GB aan opslagruimte verwachten en twee verbeterde hoofdcamera’s achterop. De achterkant zal niet of nauwelijks anders zijn dan het huidige model.

OnePlus lanceert de OnePlus 5T op 16 november aanstaande. Wij houden je op de hoogt van alle ontwikkelingen.

Bekijk het laatste nieuws over OnePlus:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie