Eerste blik op de Samsung Galaxy Note 10

Eerste blik op de Samsung Galaxy Note 10

Een van de grote vlaggenschepen van het tweede deel van 2019 wordt de Samsung Galaxy Note 10. Dit jaar zijn er zelfs twee modellen en de beelden van het basis model lekte deze week. We krijgen de eerste blik op de zakelijke Samsung Galaxy Note 10. Een prachtige zakelijke smartphone met een paar verrassingen.

Een van de bekende lekkers in smartphoneland is OnLeaks. Hij toont ons in samenwerking met 91Mobile het ontwerp van een vlaggenschip vaak ver voor de lancering van een smartphone. Zo ook met de Samsung Galaxy Note 10. De eerste beelden van de zakelijke Samsung telefoon geven een goed inzicht in het uiteindelijke toestel.

Samsung Galaxy Note 10 design

De aankomende Samsung Galaxy Note 10 heeft een nog strakker ontwerp dan zijn voorganger de Samsung Galaxy Note 9. Het grootste verschil zien we in het prachtige 6,3 inch beeldscherm. Midden bovenin is een gat voor de selfie camera. Aan de achterkant zien we drie hoofdcamera’s vergelijkbaar met die van de Samsung Galaxy S10. Het drietal ligt aan de zijkant. De reden hiervoor lijkt de accu te zijn. Men verwacht dan ook, dat de Samsung Galaxy Note 10 een flinke accucapaciteit krijgt. De onderkant en bovenkant van het toestel zijn kaarsrecht. Hier vinden we de snelle USB Type C poort en natuurlijk de bekende S Pen.

Audiofans zullen teleurgesteld zijn met de nieuwe Note 10. De krachtige Samsung telefoon heeft namelijk geen 3,5 mm koptelefoon ingang. Daarmee volgt de Koreaanse fabrikant dan eindelijk het voorbeeld van Apple.

Samsung Galaxy Note 10 abonnement

Verwachte specificaties Samsung Galaxy Note 10

Zoals we inmiddels gewend zijn van Samsung mogen we krachtige specificaties verwachten voor de aankomende Samsung Galaxy Note 10. Het vlaggenschip krijgt een schitterend 6,3 inch beeldscherm dat zich rondom de behuizing lijkt te vouwen. mIdden in het mooie AMOLED beeldscherm is een gaatje voor de verbeterde selfie camera. We verwachten een verbeterde versie van de 10 megapixel camera van de Samsung Galaxy S10. Binnen de waterdichte behuizing vinden we een Exynos 9820 processor van de fabrikant zelf. Daar krijg je 8 GB of 12 GB aan werkgeheugen bij en tot 1 TB aan opslagruimte. Het vlaggenschip wordt een van de snelste Android telefoons van het moment.

Aan de achterkant zijn de camera’s verplaatst naar links. Dat heeft tot gevolg dat binnen in de smartphone meer ruimte is voor een accu. We verwachten dan ook een flinke accu van zo’n 4000 mAh. Het vlaggenschip zal snelladen ondersteunen en Qi Reverse draadloos opladen. Reverse charge is een slimme techniek en het zorgt ervoor dat je ook andere apparaten kunt opladen op de achterkant van je Galaxy Note 10.

Samsung camera telefoon

De Galaxy Note 10 belooft opnieuw een uitstekende camera telefoon te worden. Het vlaggenschip is waarschijnlijk uitgerust met vier krachtige camera’s. De enkele camera aan de voorkant is in het beeldscherm verwerkt. We verwachten dat de camera 10 megapixels heeft met razend snelle autofocus. De drievoudige hoofdcamera’s bestaan uit twee 12 megapixel camera’s met een 16 megapixel breedhoek camera. Het trio belooft prachtige foto’s te maken. Zowel bij weinig licht als bij fel zonlicht maak je met de Samsung Galaxy Note 10 de mooiste foto’s.

Wij verwachten de Samsung Galaxy Note 10 net iets voor het IFA 2019 in Berlijn. De smartphone ligt vermoedelijk tegen het einde van augustus of begin september al in de winkels.

Bron: 91

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie