Eerste benchmark Galaxy S9 met Snapdragon 845 gespot

Eerste benchmark Galaxy S9 met Snapdragon 845 gespot

De eerste benchmark van de Galaxy S9 met de nieuwe generatie Snapdragon is een feit. Telefoonabonnement.nl heeft de allereerste echte benchmark van de Samsung Galaxy S9 ontdekt. Daaruit zijn meerdere specificaties bekend geworden waaronder de nieuwste generatie Snapdragon. Hoe krachtig is het nieuwe toekomstige vlaggenschip van Samsung?

Dat de nieuwste vlaggenschip van Samsung eraan zit te komen is niets nieuws. Begin 2018 staat volledig in het teken van de lancering van de Galaxy S9. Wordt het toestel aangekondigd bij de Mobile World Congress of wordt het toch de primeur van de CES? Velen zijn er nog niet over uit. Wel wordt er steeds meer bekend over de mogelijke specificaties van het toestel. Zo beschikt het toestel volgens kenners over de nieuwste generatie processor van Qualcomm. Inmiddels hebben de speurneuzen van de redactie van Telefoonabonnement.nl een eerste benchmark ontdekt van het toestel waardoor we veel meer te weten zijn gekomen over de mogelijkheden.

Benchmark Galaxy S9 opgedoken met SD845

In onderstaande afbeelding zien we een benchmark van de nieuwe Samsung Galaxy S9. De score die wordt gegeven is een score die hoger is dan alle andere Android smartphones van dit moment. Als we daar van uit kunnen gaan wordt de S9 één van de beste smartphones van dit moment. Alleen de nieuwste iPhone van Apple heeft op dit moment nog een hogere score. Maar dat is wel typisch. De verwachtingen van de nieuwe Snapdragon 845 chipset waren hoog, maar ze hebben de snelheid van de nieuwste iPhone nog niet in kunnen halen. Kijken we verder naar de specificaties zien we weinig vernieuwends. Een typische krachtpatser met maar liefst 6 GB RAM geheugen, een krachtige processor en de nieuwste variant van Android. Desalniettemin is de snelheid die wordt weergegeven in deze benchmark de snelste score die we tot nu toe hebben gezien en belooft het een enorm krachtige nieuwe smartphone te worden.

>

Wanneer komt de Galaxy S9 naar Nederland?

Wanneer deze nieuwe krachtpatser in ons land wordt verwelkomd is nog onbekend. We verwachten dat hij begin 2018 zal worden aangekondigd. Daarmee is het één van de eerste smartphones die we volgend jaar zullen verwelkomen. Mogelijk is het toestel in het eerste kwartaal van 2018 al beschikbaar. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Samsung? Houd onze website goed in de gaten.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
René Dekker
Over de auteur: René Dekker

Mede-oprichter van Telefoonabonnement.nl. Al 10 jaar telecomspecialist. Verantwoordelijk voor de content en redactie. Passie voor online. Diehard Apple-fan. Houdt van gadgets, en zijn katten. Favoriete papa van Joris.

Neem gerust contact op:      rene@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie