Een stel handige Samsung Galaxy Note 9 tips en trucs

Een stel handige Samsung Galaxy Note 9 tips en trucs

Al enige tijd aan het twijfelen over die prachtige Samsung Galaxy Note 9 en wil je weten wat je met dit vlaggenschip kunt? Samsung helpt je graag in de overweging met een stel handige tips en trucs. Check hier de Youtube instructie filmpjes.

Wil je weten wat hoe je de ingame instellingen aanpast? Hoe je twee apps tegelijk opstart en hoe je super snel door je foto galerij navigeert met de S Pen? Dan zijn de onderstaande YouTube films van Samsung voor jou gemaakt. De Koreaanse fabrikant heeft een stel handige video’s online gezet met slimme tips en trucs waarmee je nog meer uit de Samsung Galaxy Note 9 haalt.

Samsung Galaxy Note 9 tips en trucs

De nieuwe Samsung Galaxy Note 9 is de meest krachtige smartphone van Samsung ooit. Het premium vlaggenschip is uitgerust met de laatste technische snufjes en een stel uitmuntende camera’s. Het ontwerp is nog mooier dan dat van de Galaxy Note 8 en de S Pen is slimmer dankzij een eigen Bluetooth verbinding.

Samsung heeft zeven nieuwe Note 9 tips en trics video’s online gezet. De eerste gaat in om de gaming mogelijkheden. Je kunt tijdens het gamen zelf instellen wat er gebeurt als je gebeld wordt. Daarnaast kun je tijdens het gamen met je Galaxy Note 9 gelijktijdig een WhatsApp bericht sturen naar je vriend(in) dat je er zo aan komt. Samsung legt ook uit hoe je de Samsung DEX gebruikt met het nieuwe vlaggenschip. Daarnaast is er een filmpje over het gebruik van twee apps tegelijk. De nieuwe S Pen is veelzijdiger dan ooit en je kunt hiermee ook selfies maken of dia’s doorzetten tijdens presentaties. Wist je trouwens dat je super snel door je foto galerij kunt scrollen met de S Pen? Samsung legt je in de onderstaande Youtube films ook uit wat je allemaal met de S Pen kunt doen. Check hier de Samsung Galaxy Note 9 tutorials.

Samsung Galaxy Note 9 camera smartphone

De Samsung Galaxy Note 9 is geavanceerder dan de Samsung Galaxy S9+. Het premium vlaggenschip is daarmee ook een betere camera telefoon. Met het nieuwe vlaggenschip introduceert Samsung ook haar eigen artificial intelligence of AI. De AI helpt de hoofdcamera’s bij het maken van mooiere foto’s. Dankzij de AI worden de instellingen van de dual 12 megapixel hoofdcamera’s optimaal afgestemd op de scenes die je wilt fotograferen. De Galaxy Note 9 past de instellingen zo snel aan dat jij er niets van merkt behalve dat je foto’s nog mooier zijn dan ooit.

Het premium Samsung vlaggenschip kost los 999 euro. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een Samsung Galaxy Note 9 abonnement af te sluiten.

 

Bron: Samsung YouTube

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie