Een blik op de toekomst: de Samsung Galaxy F

Een blik op de toekomst: de Samsung Galaxy F

Afgelopen week liet Samsung de vouwbare smartphone zien. Het toestel werd gehuld in het donker. We zagen een vouwbaar scherm en handig tweede scherm. Een nieuwe 3D render van de Samsung Galaxy F toont het mogelijke ontwerp van dit toestel op basis van lekken.

De vouwbare Samsung telefoon werd afgelopen week min of meer gepresenteerd. De Koreaanse fabrikant toonde vooral het vouwbare beeldscherm terwijl het apparaat werd gehuld in het donker. Concept Creator heeft de taak op zich genomen om ons het design van de Samsung Galaxy F te tonen. Als dit de vouwbare smartphone wordt die Samsung in 2019 presenteert. Dan zullen zelfs Apple fans zich achter hun oren krabben wanneer zij in 2019 een nieuw toestel kopen.

3D render Samsung Galaxy F

De Samsung Galaxy F wordt de eerste vouwbare telefoon van het Koreaanse bedrijf. Afgelopen week toonde de Koreaanse fabrikant haar techniek en hoe het vouwbare beeldscherm werkt. De telefoon klapt uit tot een tablet formaat. Het 7,3 inch beeldscherm vouwt naar binnen samen en daarom heeft de telefoon een tweede 4,5 inch beeldscherm. Het ontwerp werd afgelopen week niet getoond. Want de lichten gingen uit tijdens de presentatie en zo konden we niets zien. Concept Creator heeft het op zich genomen om op basis van gelekte informatie het ontwerp te tonen.

De vouwbare Samsung Galaxy F heeft een scharnierende behuizing en een 7,3 inch vouwbaar beeldscherm. Het scherm vouwt zich verticaal dubbel. In de render van Concept Creator heeft de vouwbare telefoon slanke randen rondom het beeldscherm. Aan de buitenkant van het toestel vind je een 4,5 inch beeldscherm. De vouwbare telefoon heeft ook een dual hoofdcamera en dit duo dient tevens als selfie camera.

Galaxy F lekken en verwachtingen

De Samsung Galaxy F zou zo maar eens tijdens de Samsung Galaxy S10 lancering kunnen verschijnen. Het toestel wordt in beperkte oplage gemaakt en krijgt een flinke vanaf prijs. De specificaties zijn daar ook naar en komen overeen met die van de Samsung Galaxy Note 9 of zelfs de Galaxy S10.

We verwachten de Samsung Galaxy F ergens in het eerste deel van 2019.

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie