Dure telefoons uit 2018 kopen met flink veel korting

Dure telefoons uit 2018 kopen met flink veel korting

Je abonnement afgelopen of wil je gewoon een nieuwe telefoon? Dan zit je goed in 2018. Het wat een goed smartphone jaar zoals een wijkkenner zou zeggen. Daarnaast daalt de prijs van mobiele telefoons gemaakt door populaire merken steeds sneller. Binnen een half jaar heb je al snel een korting van ruim 300 euro.

Op zoek naar een goedkope telefoon? Dan kun je tegenwoordig zelfs bij dure merken zoals LG en Sony terecht. Beide premium merken zijn de absolute toppers als het gaat om prijsverlaging. De LG G7 ThinQ werd in mei 2018 gepresenteerd en was maanden later pas te koop in Nederland. Op dit moment is de prijs van het premium vlaggenschip meer dan gehalveerd. Op de eerste drie Sony vlaggenschepen uit 2018 krijg je inmiddels ook een korting van 300 euro of meer. Dacht je dat een Samsung telefoon duur is? Koop je de Samsung Galaxy S9 nu dan ben je als snel 320 euro minder kwijt.

LG G7 Galaxy S9 en Huawei P20 veel goedkoper

Nieuwste dure telefoons met korting

Het blijkt wel dat eventjes wachten loont. Want de Huawei Mate 20 is vandaag al te kop met meer dan honderd euro korting. Daarmee is de krachtige smartphone net zo duur als zijn dure broertje de Huawei P20 Pro. De Chinese fabrikant maakt het dit jaar niet eenvoudig om te kiezen. Beide telefoons hebben namelijk drie camera’s en terwijl de Mate 20 natuurlijk nieuwer is, is de Huawei P20 Pro het premium model van begin 2018. Keuzes keuzes..

Misschien wel de beste smartphone van 2018 is de Samsung Galaxy Note 9. De dure Samsung telefoon is inmiddels te koop met zo’n 170 euro korting. Daarmee is het toestel in eens aantrekkelijker dan directe concurrenten van Apple en Google. De Samsung Galaxy Note 9 is een van de beste camera telefoons van dit moment en een geweldige gaming telefoon. Dankzij de slimme S Pen is het ook een perfecte smartphone voor de zakelijke gebruiker.

iOS fans moeten vaak lang wachten voordat hun Apple iPhone goedkoper word. Daar komt in 2018 helaas weinig verandering in. Al is de Apple iPhone XS vandaag de dag al 100 euro goedkoper en als je goed zoekt, dan pik je de iPhone XR zomaar op met flinke korting.

Flinke korting op dure je HTC of Huawei smartphone

Een van de beste camera telefoons is ook al veel goedkoper. De HTC U12+ koop je nu met een korting van zo’n 180 euro. De krachtige smartphone is de eerste HTC telefoon met wel vier camera’s. Twee voorop en twee aan de achterkant. Je schiet hiermee prachtige foto’s met de mooiste bokeh diepte effecten.

De absolute camera telefoon van 2018 is ook flink in prijs verlaagd. De Huawei P20 Pro verbaasde vriend en vijand met wel drie Leica camera’s. De dure premium telefoon koop je nu al met meer dan 250 euro korting.

Huawei P20 Pro

Korting van 300 euro of meer op dure 2018 telefoons

Er zijn genoeg vlaggenschip telefoons van dit jaar nog met hoge kortingen tot wel 350 euro. De premium Samsung Galaxy S9 modellen zijn daar een goed voorbeeld van. Je kunt de Samsung Galaxy S9 Plus vandaag de dag met een korting van 300 euro op de kop tikken. Zijn kleinere broertje de Samsung Galaxy S9 is zelfs met nog meer voordeel te koop. Het vlaggenschip met krachtige camera kost nu 320 euro minder.

Wil je nog meer smartphone voor je geld, dan moet je eens kijken bij Sony. De krachtige Sony Xperia XZ2 Premium heeft een korting van ruim 350 euro. De prijs van de Sony Xperia XZ2 is nu zelfs 380 euro lager.

Sony Xperia XZ2 Premium

Het vlaggenschip dat in prijs meer dan gehalveerd is, dat is de LG G7 ThinQ. De snelle LG telefoon kost nog maar 407 euro. Binnen een jaar krijg je al een korting van ruim 440 euro op dit vlaggenschip.

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie