Dit zijn de nieuwe Huawei P20 Pro kleuren

Dit zijn de nieuwe Huawei P20 Pro kleuren

De beste smartphone van dit moment is nu beschikbaar in meer kleuren dan ooit. Naast de gave Twilight kleur kun je de Huawei P20 Pro nu ook in vier nieuwe kleuren kopen.

Tijdens IFA 2018 heeft Huawei vier nieuwe kleuren gepresenteerd voor de Huawei P20 Pro. Het vlaggenschip was al beschikbaar in het zwart, blauw en Twilight. Daar komen vier hippe kleuropties bij.

Nieuwe kleuren Huawei P20 Pro

Wil je de Huawei P20 Pro kopen? Dan heb je nu nog meer keuze. De Chinese fabrikant heeft tijdens IFA 2018 vier nieuwe kleurmodellen gelanceerd. Je kunt de beste camera telefoon kopen met echt leer, de Brown en Elegant Black versie. Beide modellen hebben een achterkant gemaakt van polycarbonaat met echte Italiaanse kalfsleer. Dit geeft de telefoon een luxe uitstraling en een prettige grip. Een ander voordeel is dat het leer niet zo’n vingerafdruk magneet is als de glazen achterkant van de andere kleuren.

Huawei P20 Pro nieuwe kleuren

Naast twee leren modellen is er nu ook een model met Pearl White kleur en de nieuwe Morpho Aurora kleur. Deze kleur lijkt veel op de Twilight kleur waarmee het toestel werd gelanceerd.

Krachtige camera smartphone

De voorkant van de Huawei P20 Pro in de nieuwe kleuren is hetzelfde gebleven. De Huawei telefoon heeft een groot 6,1 inch AMOLED beeldscherm met notch. De snelle smartphone heeft een Kirin 970 processor met 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslag. De nieuw leren modellen hebben zelfs 8 GB RAM en 256 GB aan opslagruimte. De drie Leica camera’s aan de achterkant bestaan uit een 40 megapixel primaire camera in combinatie met 8 megapixel diepte lens en 20 megapixel monochrome camera. De vingerafdrukscanner van het toestel vind je in de home knop onder het grote beeldscherm.

De Huawei P20 Pro in Pearl White en Morpho Aurora kosten 899 euro. De twee leren modellen met meer geheugen koop voor 999 euro. De nieuwe versies zijn vanaf deze week beschikbaar in Europa.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Reacties (1)
Dunja schreef op 8 november 2018 om 18:20

Is er al meer bekend of de Pearl White variant naar Nederland komt?

Meepraten? Geef hieronder je reactie