Dit wordt de iPhone XI

Dit wordt de iPhone XI

Afgelopen maanden gingen er verschillende renders rond van wat mogelijk de iPhone XI zou zijn. De definitieve renders van de premium Apple telefoon zijn nu bekend. De iPhone XI krijgt een flinke cameraheuvel met drie camera’s en de bekende quad LED flitser.

In de laatste jaren zien we het ontwerp van aankomende jaren sneller dan ooit dankzij de bekende Twitterlekker OnLeaks. Via zijn doorgaans betrouwbare bronnen weet hij de looks van de luxe telefoons al ver voor de lancering. Zo krijgen we deze week het volledige ontwerp van de iPhone XI te zien. Het luxe vlaggenschip krijgt zoals het hoort in 2019 drie hoofdcamera’s. In navolging van Huawei en Samsung kan Apple natuurlijk niet achterblijven. Helaas heeft OnLeaks het ontwerp van de iPhone XR opvolger nog niet. Aangezien de premium iPhone drie camera’s heeft verwacht je er bij het budget model twee.

iPhone XI abonnement

iPhone XI design

De iPhone XI heeft veel overeenkomsten met de iPhone XS. Aan de voorkant lijken beide telefoons als twee druppels water op elkaar. De nieuwe iPhone heeft ook een 5,8 inch AMOLED beeldscherm, maar de randen rondom het beeldscherm worden nog dunner. Daardoor is de iPhone XI net iets slanker. De afmetingen zijn naar verluidt 143,9 mm x 71,4 mm x 7,8 mm en daarmee is de telefoon net iets korten dan de iPhone XS met 143,6 mm x 70,9 mm x 7,7 mm. Aan de zijkant zien de mute- en volume knoppen en een flinke powerknop. Je zou bijna zeggen dat hierin een vingerafdrukscanner is verwerkt. De uitsparing of notch bovenin het scherm lijkt iets groter te zijn geworden in vergelijking tot de iPhone XS. Misschien is er ruimte voor een extra Time of Flight of selfie camera.

Het grootste verschil is te zien aan de achterkant. Daar vind je een enorme rechthoekige cameraheuvel. Hierin liggen drie camera’s en een LED flitser. In tegenstelling tot de symmetrische cameraheuvel van de Huawei Mate 20 Pro liggen de camera’s asymmetrisch. Het geeft de cameraheuvel een vreemde look. In het midden schittert het Apple logo. De behuizing van de iPhone XI is waarschijnlijk gemaakt van sterk glas. Je kunt het razend snelle vlaggenschip vermoedelijk ook draadloos opladen.

Verwachte specificaties iPhone XI

Zoals je gewend bent van Apple krijgt de aankomende iPhone luxe specificaties. We verwachten opnieuw een samenwerking met Samsung voor de prachtige AMOLED beeldschermen. Dit jaar verwachten we weer twee modellen, de iPhone XI en iPhone XI Max. Het basis model krijgt opnieuw een 5,8 inch AMOLED beeldscherm en de Max een 6,5 inch AMOLED scherm. De krachtbron van beide premium iPhone telefoons is de A13 processor. Een snellere en zuinige processor dan de huidige A12 krachtbron. Reken op 4 tot 6 GB aan werkgeheugen en meer dan genoeg opslagruimte.

Camera iPhone telefoon

Dit jaar krijgt de iPhone XI wel drie camera’s. Het is tot op heden onduidelijk wat de setup word. We verwachten natuurlijk de basis twee 12 megapixel camera’s. Daarnaast is het waarschijnlijk dat Apple kiest voor een breedhoek camera. Met een breedhoek camera kun je extra veel in beeld krijgen. De iPhone XI wordt daarmee de meest veelzijdige camera telefoon van Apple.

In september presenteert Apple haar nieuwe iPhone line-up. Niet lang daarna kun je hier het voordeligste iPhone XI abonnement vergelijken.

 

Bron: OnLeaks

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie