Dit is de luxe Porsche Design Huawei Mate 20 RS

Dit is de luxe Porsche Design Huawei Mate 20 RS

Terwijl de hele wereld het ontwerp van de Huawei Mate 20 Pro al wist was dat van het Porsche Design model geheim gebleven. De nieuwe Porsche Design Huawei Mate 20 RS is nu officieel en het dure toestel is schitterend.

Naast de premium Huawei Mate 20 Pro is er ook een speciale editie, de Porsche Design Huawei Mate 20 RS. De speciale editie heeft een ander ontwerp maar vrijwel dezelfde specificaties. Want afgezien van het werkgeheugen en de opslaghoeveelheid is de hardware gelijk. Hoewel dit model niet in de winkels te koop zal zijn willen we je deze prachtige telefoon niet onthouden. Onderstaand de foto’s en specs.

Porsche Design Huawei Mate RS

Porsche Design Huawei Mate 20 RS

Nadat Huawei is gaan samen werken met Porsche zien we bij iedere vlaggenschip lancering ook een Porsche Edition. De nieuwste telg uit de Huawei Porsche Design samenwerking is een schitterende telefoon. Het luxe toestel heeft een opvallende behuizing met vier rondingen voor de drievoudige camera met LED flitser. De achterkant is in drieën verdeeld door twee stukken leer. De voorkant is voorzien van een groot 6,4 inch OLED beeldscherm met flinke notch. In die notch vind je de 24 megapixel front camera met 3D Face Unlock. Je kunt de Porsche Edition Huawei Mate 20 RS ook ontgrendelen via de vingerafdrukscanner onder het beeldscherm.

Specificaties Huawei Mate 20 RS

Zoals je mag verwachten van een duur vlaggenschip beschikt de Porsche Design Huawei Mate 20 RS over krachtige specificaties. Het toestel is uitgerust met een 6,4 inch OLED FullView beeldscherm dat zich om de behuizing lijkt te vouwen. De resolutie van het scherm is 3120 x 1440 pixels met een hoge beeldverhouding van 19,5:9. Binnen de stijlvolle Porsche Design behuizing vind je de gloednieuwe Kirin 980 processor van Huawei. Het is een snelle octa core processor maximaal geklokt op 2,6 GHz. Daarmee is de Porsche Design uitgerust met de snelste Android processor van dit moment. Een processor met 8 GB aan werkgeheugen en wel 256GB opslagruimte. Kortom een echte snelheidsduivel. Een flinke 4.200 mAh accu levert stroom. Je kunt de grote accu draadloos opladen en zelfs andere apparaten draadloos opladen met je Huawei Mate 20 RS.

Porsche Design Huawei Mate RS

Waarin het toestel nog meer in uitblinkt is fotografie. De RS beschikt over drie uitmuntende hoofdcamera’s. Met de normale 40 megapixel camera maak je fantastische foto’s. Je kunt ver inzoomen met de 8 megapixel telelens en krijgt alles in beeld via de 20 megapixel breedhoek camera.

De Porsche Edition Huawei Mate 20 RS is tegen het begin van december te koop. Een ideaal kerstcadeau voor de Porsche liefhebber.

Bron: Porsche Design

Huawei Mate RS Porsche Design Huawei Mate RS Porsche Design Sound
Porsche Design Huawei Mate RS

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie