Design aankomende iPhone 2019 gelekt

Design aankomende iPhone 2019 gelekt

Apple volgt Huawei met drievoudige hoofdcamera. De Amerikaanse fabrikant van premium iPhones kiest zelfs voor dezelfde vierkante cameraheuvel als haar Chinese concurrent.

Apple presenteert dit jaar vermoedelijk een top iPhone uitgerust met wel drie hoofdcamera’s. Daarmee gaat de onderneming mee in een van de grote smartphone trends van 2019 waarbij smartphones steeds meer camera’s krijgen. De iPhone XI krijgt vermoedelijk een groot AMOLED beeldscherm met notch. De achterkant is voorzien van een vierkante cameraheuvel met drie camera’s en een quad LED flitser.

iPhone XI 2019 abonnement

iPhone XI design gelekt

Twitterlekker OnLeaks begint dit jaar goed. De bekende lekker van smartphones laat ons alvast het ontwerp zien van de aankomende iPhone XI. De nieuwe iPhone 2019 heeft een herkenbaar ontwerp met een flinke cameraheuvel die geleend lijkt van de Huawei Mate 20 Pro. Het blijft natuurlijk onduidelijk waar de lekker zijn informatie vandaan haalt. De informatie komt vroeger dan ooit en is nog niet bevestigd. De nieuwe iPhone lichting wordt pas halverwege september dit jaar gepresenteerd. Toch mogen we aannemen dat de informatie betrouwbaar is. OnLeaks heeft de laatste jaren een flinke reputatie opgebouwd en laat telkens weer bijna natuurgetrouwe renders zien ver voor de lancering van een smartphone.

iPhone 2019 ontwerp

Vorig jaar werd al bekend dat Apple dit jaar voor een triple camera smartphone zal gaan. Het is volstrekt onduidelijk welke combinatie van camera’s Apple zal kiezen. De setup van de Huawei Mate 20 Pro zal waarschijnlijk niet alleen in het ontwerp worden gevolgd. We verwachten namelijk een normale lens, telelens en breedhoek lens. Voor het ontwerp lijkt Apple door te pakken op de iPhone XS en iPhone XS Max. De nieuwe iPhone is vermoedelijk beschikbaar met een 5,8 inch en 6,5 inch beeldscherm. Aan achterkant zien we de grootste vernieuwing. Daar prijkt een flinke vierkante cameraheuvel met drie camera’s.

Verwachte iPhone XI specificaties

De nieuwe iPhone XI krijgt natuurlijk een groot AMOLED beeldscherm. De krachtbron is de verbeterde A13 processor van Apple zelf. We verwachten dat Apple op 4 GB aan werkgeheugen blijft al kan de concurrentie met 10 tot 12 GB de Amerikaanse fabrikant naar 6 GB dwingen. De camera opstelling is nog niet bekend. Vermoedelijk zien we drie 12 megapixel camera’s. Een nette accu zorgt voor een prima accuduur.

De iPhone XI wordt in september gepresenteerd. Niet lang daarna kun je jouw iPhone XI of iPhone XI Max abonnement hier vergelijken.

iPhone XI 2019 abonnement

Bron: OnLeaks

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie