De OnePlus 6T verschijnt met Android 9 Pie

De OnePlus 6T verschijnt met Android 9 Pie

Het is vrij zeker dat de OnePlus 6T volgende week 29 oktober toch met Android 9 Pie verschijnt. De krachtige budget telefoon is op bijna alle fronten verbeterd ten opzichte van zijn voorganger.

De OnePlus 6T belooft een uitstekend alternatief te worden voor de dure premium telefoons van Apple en Samsung. Vandaag zien we het vlaggenschip voor het eerst op Geekbench verschijnen. De benchmark site bevestigt dat het budget vlaggenschip razend snel is en over 8 GB aan werkgeheugen beschikt.

OnePlus 6T geekbench

OnePlus 6T Geekbench

De OnePlus 6T verschijnt vandaag voor het eerst op Geekbench. De smartphone met modelnummer OnePlus A6013 scoort op Geekbench een goede score. De telefoon scoort 2387 op basis van single core en 8925 voor multi core. Daarmee behoort het toestel tot de top van Android telefoons. De Geekbench score laat interessante informatie zien want het budget vlaggenschip draait op Android 9 Pie. De Snapdragon 845 krachtbron is volledig volgens de verwachtingen en ook de 8 GB aan werkgeheugen. Het ontwerp van de OnePlus 6T is natuurlijk al veelvuldig gelekt en ook de prijs van dit snelle vlaggenschip is inmiddels bekent. Voor 579 euro ben je eigenaar van deze snelle smartphone. Slecht 10 euro meer dan de OnePlus 6.

OnePlus 6T specificaties

De belangrijkste specificaties zijn inmiddels al een openbaar geheim. De nieuwe budget telefoon van OnePlus beschikt over een groot 6,4 inch AMOLED beeldscherm met Full HD+ resolutie. De krachtbron is een Snapdragon 845 processor met 8 GB aan werkgeheugen. We verwachten een flinke accu upgrade met de 3.700 mAh accu. Daarnaast biedt OnePlus ook nog eens de extreem snelle Dash Charge. In tegenstelling tot veel geruchten is het besturingssysteem niet Android 8 maar de nieuwste versie Android 9 Pie.

Sinds dit jaar is OnePlus ook aanwezig in Nederland. Daardoor kun je nu nog sneller je OnePlus 6T kopen of het beste OnePlus 6T abonnement vergelijken.

Bron: Geekbench

Bekijk het laatste nieuws over OnePlus:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie