Alles over de nieuwe iPhone 11 familie

Alles over de nieuwe iPhone 11 familie

Vandaag heeft Apple de nieuwe iPhone 11 familie gelanceerd. De iPhone 2019 telefoons zijn sneller, hebben meer camera’s en zijn nog meer waterdicht dan ooit. Het ontwerp van de nieuwe Apple iPhone smartphones is op verschillende fronten aangepakt. De opvallende cameraheuvel maakt de nieuwe premium telefoons herkenbaar.

Ook in 2019 presenteert Apple drie nieuwe vlaggenschepen. We zien weer een budget telefoon en de opvolgers van de iPhone XS zijn krachtiger en camerarijker dan ooit. De vernieuwde 12 megapixel selfie camera is een must voor iedere puber en met de drievoudige hoofdcamera maak je schitterende foto’s. Dit is alles wat je moet weten over de luxe Apple vlaggenschepen.

Overzicht nieuwe iPhone 11 features

 • Snellere A13 processor
 • Meer geheugen
 • Nieuwe selfie camera met 12 megapixels
 • Selfie slow motion filmen
 • Verbeterde IP68 certificatie tot 4 meter
 • Verbeterde Face ID
 • Meer camera’s
  • Budget iPhone 11 met dual camera
  • Premium Pro modellen met triple camera
 • Langere accuduur
 • iOS 13

De budget iPhone van 2019 is de iPhone 11

De opvolger van de iPhone XR is rijker en sneller dan zijn voorganger. De iPhone 11 beschikt over hetzelfde 6,1 inch Retina beeldscherm met notch. Daar houden de overeenkomsten op. Want in de notch vind je de nieuwe 12 megapixel front camera. Hiermee schiet je adembenemend mooie selfie foto’s. De Face ID is verbeterd en je kunt je premium telefoon ook op tafel ontgrendelen met een blik. De sensoren helpen je ook aan prachtige diepte effecten in je selfie foto’s. De krachtbron van de iPhone 11 is natuurlijk de nieuwe A13 processor. De processor is krachtiger, zuiniger en sneller dan ooit. Je krijgt meer werkgeheugen en keuze uit verschillende opslaghoeveelheden. Apps draaien razend snel en je kunt een groot aantal apps tegelijk draaien zonder vertraging.

De accu van de nieuwe budget Apple is verbeterd. Je krijgt een flinke accu waarmee je zelfs een uur langer vooruit kan dan de iPhone XR. De accu is draadloos op te laden.

iPhone 11 kleuren abonnement

Je kunt de iPhone 11 vanaf nu bestellen met 64 GB, 128 tot 256 GB aan opslagruimte. De prijs van het vlaggenschip begint bij 809 euro.

Meer camera’s

De iPhone 11 beschikt over meer camera’s dan zijn voorganger. Aan de voorkant vind je de nieuwe 12 megapixel front camera. Aan de achterkant heeft de goedkope Apple iPhone 11 vind je twee 12 megapixel camera’s. De primaire camera is verbeterd en de nieuwe camera biedt een bredere kijk. De 12 megapixel ultra breedhoek camera heeft een 120 graden lens. Je maakt hiermee prachtige foto’s. Beide camera’s zijn optisch gestabiliseerd voor een haarscherp resultaat. Nieuw is de night-mode. De modus komt automatisch tot leven wanneer het donker genoeg is en zorgt voor duidelijke foto’s bij weinig licht.

iPhone 11 camera

Premium iPhone 11 Pro

Naast de goedkope iPhone zien we ook dit jaar twee premium modellen, de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Het schitterende tweetal volgt de iPhone XS en iPhone XS Max op. Zowel aan de behuizing als binnen de behuizing is er veel vernieuwing. Net zoals de goedkope iPhone 11 zijn de Pro modellen uitgerust met dezelfde notch als vorig jaar. Het basis model heeft een 5,8 inch Super Retina beeldscherm en de Max krijgt ook dit jaar een flink 6,5 inch Super Retina beeldscherm. Beide schermen zijn nog scherper en 15 procent energie efficiënter.

De behuizing van beide premium telefoons is verbeterd en nog meer waterdicht. De luxe smartphone kan tegen water tot 2 meter diepte voor 30 minuten lang. In de notch vind je de nieuwe 12 megapixel selfie camera van Apple. Je maakt hiermee schitterende selfie foto’s en krijg extra veel opties zoals de nieuwe Selfie slow motion modus.

iPhone 11 Pro kleuren

De krachtbron van beide Pro vlaggenschepen is de A13, Apple’s meest efficiënte processor. Je krijgt bij de premium Apple telefoons 6 GB aan werkgeheugen en dat is 50 procent meer geheugen dan vorig jaar. Het besturingssysteem is iOS 13. Zowel de iPhone 11 Pro als de iPhone 11 Pro Max biedt een flinke accu upgrade. Je kunt de accu’s draadloos opladen.

Triple camera’s

De voornaamste wijziging van het iPhone ontwerp is aan de achterkant te zien. Daar vind je een flinke cameraheuvel. Hierin liggen wel drie camera’s. Het zijn drie 12 megapixel camera’s. De primaire camera heeft een f/1.8 diafragma en is optisch gestabiliseerd. De tweede camera verzorgt 2x zoom en ook deze telelens is optisch gestabiliseerd voor een haarscherp resultaat. De nieuwe aanwinst is een 12 megapixel breedhoek camera met een ultra breedhoek lens. Je krijgt hiermee nog meer in beeld. Filmen kun je met 4K video kwaliteit vanuit alle drie de camera’s. Je kunt deze video’s zelfs bewerken op je iPhone zelf.

iPhone 11 Pro camera green

De iPhone 11 is vanaf 20 september te bestellen. De goedkoopste iPhone kost 809 euro terwijl de premium iPhone 11 Pro bij 1.159 euro begint.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie