De Huawei Mate 20 Pro is hot in West-Europa

De Huawei Mate 20 Pro is hot in West-Europa

Huawei heeft aangekondigd dat de Huawei Mate 20 Pro in West-Europa alle pre-order records breekt. De vorige pre-order recordhouder was de Huawei P20 serie waarvan er 6 miljoen van werden verkocht in de eerste drie maanden.

Het jaar 2018 is het jaar van Huawei. De Chinese fabrikant die vroeger vooral telefoons kopieerde ontwerpt tegenwoordig zelf prachtige toestellen. De Huawei P20 Pro is de eerste smartphone met drievoudige camera en een echt premium vlaggenschip. De Huawei Mate 20 Pro gaat zelfs een stapje verder met verbeterde processor, groter beeldscherm en opvallende cameraheuvel. Huawei heeft deze week aangekondigd dat de pre-order aantallen van de Mate 20 Pro het pre-orderrecord P20 Pro verbreken in West Europa.

Huawei Mate 20 Pro zeer populair in West Europa

Volgens Huawei overstijgen de pre-order bestellingen van de Huawei Mate 20 Pro die van de Huawei P20 Pro met 40 procent. Een ruime marge en een mega succes als je bedenkt dat de pre-order bestellingen van de Huawei P20 Pro die van de P10 met zo’n 316% overstegen. De Chinese fabrikant heeft niet exact aangegeven hoeveel Huawei Mate 20 toestellen er besteld zijn. Maar we verwachten een flink aantal. Het Chinese merk verkocht van de Huawei P20 serie zo’n 6 miljoen toestellen in de eerste drie maanden. Je mag aannemen dat het merk er van de Mate 20 nog meer verkoopt. Wat helpt bij de pre-orders is de aantrekkelijke deal. Want reserveer je de Huawei Mate 20 Pro dan krijg je gratis een draadloze Huawei-oplader en de Huawei Watch GT.

Huawei is in tegenstelling tot andere grote Chinese fabrikanten zoals Oppo en Xiaomi al langer aanwezig in de Europese markt. Het merk is in Nederland al het derde merk na Apple en Samsung.

Huawei Mate 20 Pro

De Huawei Mate 20 Pro is de duurste reguliere Huawei smartphone ooit. In navolging van Apple en Samsung heeft de Chinese fabrikant de prijs van het vlaggenschip op een kleine 1000 euro gelegd. Het nieuwe vlaggenschip van Huawei voldoet dan ook aan alle eisen die je van een duur premium toestel mag stellen. Sterker nog op verschillende vlakken is de onderneming Apple en Samsung voor. De Mate 20 Pro heeft een groot 6,4 inch AMOLED beeldscherm met een hoge resolutie van 3.120 x 1.440 pixels. De krachtbron is de nieuwe Kirin 980 processor met 6 GB of 8 GB werkgeheugen. Die nieuwe Kirin 980 processor is de snelste Android processor van het moment. Je krijgt 128 GB of 256 GB opslagruimte waar je het mee moet doen. Er is mogelijkheid voor meer opslagruimte via een nano-geheugenkaart.

Huawei Mate 20 Pro beste opties innovaties

De Huawei Mate 20 Pro blinkt op verschillende vlakken uit. Zo heeft deze telefoon een vingerafdrukscanner onder het prachtige beeldscherm. Aan de achterkant tref je drie krachtige Leica camera’s waarmee je werkelijk schitterende foto’s maakt. Je kunt lang vooruit met dit toestel dankzij de 4.200 mAh batterij. Die is overigens in rap tempo weer vol geladen dankzij de nieuwe 40W Supercharge techniek van Huawei.

Sluit nu een Huawei Mate 20 Pro abonnement af en je krijgt gratis een Qi draadloos oplader en de Huawei Watch GT.

Bron: PhoneArena

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie