De geavanceerde OnePlus 6T is officieel

De geavanceerde OnePlus 6T is officieel

Het nieuwe budget vlaggenschip van OnePlus is officieel. De OnePlus 6T is krachtiger dan ooit en beschikt over een stel kunstmatig intelligente hoofdcamera’s. De nieuwe telefoon heeft een strak ontwerp met vingerafdrukscanner onder het beeldscherm. Helaas voor audiofans de nieuwe OnePlus heeft geen 3,5 mm koptelefoon meer.

OnePlus 6T black

OnePlus is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot een van de hipste merken in de wereld. Het merk verkocht 1 miljoen OnePlus 6 toestellen in de eerste drie weken na de lancering en vandaag is er groot nieuws. Want een van de druppels in de oktobermaand vlaggenschepen regen is de hippe OnePlus 6T. Het nieuwe budget vlaggenschip van OnePlus is op verschillende fronten verbeterd. Het ontwerp heeft nog veel overeenkomsten met de OnePlus 6 en ook de processor is gelijk gebleven. De T biedt een groot aantal vernieuwingen zoals een nog grotere beeld/body ratio, vingerafdrukscanner onder het beeldscherm en flink verbeterde camera prestaties.

Nieuwe OnePlus 6T abonnement

Dit is de OnePlus 6T

De OnePlus 6T is een voordelig alternatief voor de iPhone XR of Samsung Galaxy S9. De telefoon beschikt over een prachtige 6,41 inch AMOLED beeldscherm met druppelvormige notch. De behuizing is nog strakker dan zijn voorganger en onder het schitterende scherm vind je een vingerafdruk scanner. De scanner is de snelste in de smartphone markt en je kunt de telefoon in 0,34 seconden ontgrendelen. OnePlus noemt het Screen Unlock en de scanner is net zo veilig als de vingerafdrukscanner bij de OnePlus 6. De achterkant is hierdoor nog strakker en beide zijdes van de budget vlaggenschip zijn gemaakt van premium glas. Net als bij zijn voorganger vind je twee hoofdcamera’s aan de achterkant van de OnePlus 6T. Het duo is op verschillende fronten verbeterd.

De krachtbron is opnieuw de Snapdragon 845 processor van Qualcomm. Deze razend snelle octa core processor wordt gecombineerd met 6 GB tot 8 GB aan werkgeheugen. De smartphone is daarmee snel, razend snel. Je kunt kiezen uit 128 GB of 256 GB aan opslagruimte en die ruimte is helaas niet uit te breiden met een microSD kaart. Dankzij de ruime 3.700 mAh accu kun je nu nog langer op weg met het goedkope vlaggenschip zonder opladen.

Mooiste foto’s ook bij weinig licht

Smartphone camera’s worden jaarlijks beter. Het duo van de OnePlus 6 kon zich al meten met de beste. De twee hoofdcamera’s van de OnePlus 6T zijn daarin nog beter. De camera’s bestaan opnieuw uit een 16 megapixel camera in combinatie met 20 megapixel camera. De camera’s zijn optisch en elektronisch gestabiliseerd voor het mooiste resultaat. In de nieuwe nightscape modus maak je nu nog mooiere foto’s bij weinig licht.

OnePlus 6T Nightscape

De OnePlus 6T is vanaf 6 november online te koop. Aangezien OnePlus dit jaar een deal heeft gesloten met Belsimpel verwachten we dat de vlaggenschepen ook in korte tijd beschikbaar zijn met een abonnement. Vergelijk hier het voordeligste OnePlus 6T abonnement.

Dual camera OnePlus 6T

Bekijk het laatste nieuws over OnePlus:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie