De flinterdunne Motorola Moto Z3 Play is officieel

De flinterdunne Motorola Moto Z3 Play is officieel

Na de lancering van de nieuwe G6 en E5 familie werd het natuurlijk tijd voor de Moto Z familie. Daarop laat Motorola ons niet lang wachten en presenteert ons de Motorola Moto Z3 Play. Deze flinterdunne smartphone heeft net zoals zijn voorganger een modulair ontwerp en wordt met gratis batterijMOD verscheept.

Motorola is een van de bekendste merken voor budget en mid-range smartphones. Na de voordelige G6 lijn en E5 lijn presenteert het merk nu de eerste mid-range telefoon van 2018. De mobiele telefoons van het merk zijn voorzien van krachtige specificaties voor een aantrekkelijke prijs. In lijn met eerdere modellen is de nieuwe Motorola Z3 Play ook zo’n aantrekkelijk toestel met uitstekende specificaties en een unieke look. De nieuwe Motorola Moto Z is deze week gepresenteerd en volgt de Motorola Moto Z2 Play op. De modulaire smartphone biedt verschillende verbeteringen aan ten opzichte van het oudere model.

Motorola Moto Z3 Play

Modern fullscreen ontwerp

Tijdens het ontwerpen van het nieuwe toestel was Motorola natuurlijk beperkt door de omvang van de modulaire achterkant. Ondanks die beperkingen is de onderneming er in geslaagd om met een hippe en moderne Motorola Moto Z3 Play te komen. Aan de voorkant heeft de home knop met vingerafdrukscanner ruimte moeten maken voor een mega 6 inch AMOLED beeldscherm met een resolutie van 1080 x 2160 pixels. Het luxe scherm heeft een beeldverhouding van 18:9. Waar is die vingerafdrukscanner dan gebleven zal je jezelf afvragen. Nou, die is in de power knop geplaatst. Daar blijven de veranderingen in het ontwerp niet bij. Het nieuwe mid-range toestel is namelijk voorzien van twee krachtige hoofdcamera’s in plaats van een. De glazen behuizing is spatwaterdichte en net wat dikker dan de ultra slanke 6 mm Moto Z2 Play.

Motorola Moto Z3 Play specs

Zoals je mag verwachten van Motorola heeft de nieuwste generatie Moto Z ook een modulair ontwerp. De Motorola Moto Z3 Play heeft een groot 6 inch Full HD+ AMOLED beeldscherm. Dit beeldscherm heeft een resolutie van 2160 x 1080 pixels en hogere 18:9 beeldverhouding. De behuizing is lekker dun en kan tegen een beetje spatwater. Binnen die flinterdunne behuizing tref je een snelle Snapdragon 636 processor van Qualcomm. Het is een krachtige octa core processor met 4 GB aan werkgeheugen. Hiermee beschikt de nieuwe Z over meer rekenkracht dan het oude model. Naast een snelle processor heb je keuze uit 32 GB of 64 GB aan opslagruimte. Een nette 3.000 mAh accu levert stroom en in de verpakking vind je een extra accu Mod.

In de flinke cameraheuvel van de Motorola Moto Z3 Play tref je twee camera’s. Het camera duo bestaat uit een 12 megapixel camera met f/1.7 diafragma bijgestaan door een 5 megapixel camera voor diepte. Met dit duo maak je prachtige portret foto’s en kun je bokeh beelden schieten. Aan de voorkant tref je de 8 megapixel front camera met een groothoeklens.

In de zomer kun je een Motorola Moto Z3 Play abonnement afsluiten. De exacte beschikbaarheid is nog niet duidelijk. De flinterdunne modulaire smartphone kost 499 dollar (circa 425 euro) inclusief batterijMOD.

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie