De BlackBerry KEYtwo verschijnt morgen en dit moet je weten

De BlackBerry KEYtwo verschijnt morgen en dit moet je weten

De BlackBerry KEYone was een van de eerste Android smartphones met fysiek toetsenbord voor de zakelijke gebruiker. Morgen wordt de opvolger van het toestel gepresenteerd, de BlackBerry KEYtwo.

Zoals gewoonlijk heeft Twitterlekker Evan Blass de looks van de BlackBerry KEY2 al gelekt voor de lancering. Het ontwerp heeft enkele overeenkomsten met de BlackBerry KEYone. Ook de nieuwe smartphone is voorzien van een 4,5 inch touch screen en fysiek qwerty toetsenbord. De achterkant van de zakelijke smartphone is wat strakker en minder opvallend. Daar tref je een dual camera heuvel met LED flitser. De achterkant is voorzien van een stroeve afwerking zodat de telefoon

BlackBerry KEYtwo telefoonabonnement

prettig in je hand ligt en niet zomaar van tafel glijdt.

De BlackBerry KEYtwo

Aanstaande donderdag 7 juni wordt de BlackBerry KEY2 of KEYtwo gepresenteerd in New York. Het nieuwe toestel van BlackBerry volgt de populaire KEYone op. Het wordt een snelle en veilige smartphone met degelijke specificaties. BlackBerry staat bekend vanwege de nadruk op veiligheid en beveiligingssoftware. Bestanden op BlackBerry telefoons kunnen daardoor beter beveiligd worden. Daarnaast staat het merk bekend om de fysieke toetsenborden. Iets dat je in de smartphone wereld niet vaak meer ziet. Evan Blass heeft ons het ontwerp van de nieuwe BlackBerry KEY2 al getoond en eerder dit jaar zagen we de eerste tekenen van het BlackBerry toestel al op Geekbench. Hierdoor is er al veel bekend over de aankomende telefoon.

BlackBerry KEY2 specificaties

De BlackBerry KEY2 krijgt een compact 4,5 inch beeldscherm met een Full HD resolutie. Boven het scherm tref je de selfie camera en onder het beeldscherm vind je een QWERTY toetsenbord. Binnen de luxe behuizing schuilt een Snapdragon 660 processor met wel 6 GB aan werkgeheugen en 64 GB opslagruimte. Het toestel gaat mee in de dual hoofdcamera trend. Het duo bestaat uit een 12 megapixel camera in combinatie met 8 megapixel camera. Selfies maak je met de 8 megapixel front camera. De accucapaciteit van het nieuwe toestel is iets minder dan bij de KEYone met 3.360 mAh.

Morgen wordt de nieuwste BlackBerry gepresenteerd in New York. Niet lang daarna zal het niet lang meer duren voordat je een BlackBerry KEYtwo abonnement kunt afsluiten.

BlackBerry KEY2 telefoonabonnement

Bekijk het laatste nieuws over Blackberry:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie