De beste smartphone uit 2018 voor 300 euro

De beste smartphone uit 2018 voor 300 euro

In 2018 zijn er een groot aantal nieuwe telefoons gepresenteerd. Wanneer je op het punt staat om een nieuw toestel te kopen dan wil je natuurlijk de beste smartphone. Er zijn er verschillende telefoons beschikbaar onder de 300 euro. Dit zijn de beste telefoons die je kunt kopen voor 300 euro.

Wat is de beste smartphone uit 2018 voor 300 euro? Het antwoord op die vraag is helaas niet eenduidig te beantwoorden. De beste telefoon hangt af van een paar vragen. Wil je namelijk de beste accuduur? Zoek je de beste camera telefoon, veel geheugen of de snelste telefoon? De onderstaande telefoons zijn de beste smartphones die je kunt kopen voor 300 euro. Het zijn uitstekende telefoons voor kinderen en gave kerst cadeaus.

Honor 8X een budget telefoon met veel geheugen

Een van de belangrijkste onderdelen van een smartphone is geheugen, werkgeheugen en opslaggeheugen. Een van de beste budget telefoons van dit moment is de Honor 8X. Dit mooie toestel combineert mega 6,5 inch beeldscherm met een snelle Kirin 710. Die nieuwe processor heeft 4 GB werkgeheugen en een grote hoeveelheid opslagruimte. De goedkope Honor 8X heeft met 128 GB meer opslag ruimte dan verschillende premium vlaggenschepen. Het toestel is ook nog uitgerust met een stel goede camera’s. Selfies maak je met een 16 megapixel front camera en de telefoon beschikt over een 20 megapixel met 2 megapixel diepte lens. Dit is een uitstekende telefoon en goedkoper dan 300 euro.

Honor 8X abonnement

Xiaomi Mi A2 de voordelige camera telefoon

Een ander toestel waarmee je een mega opslagruimte krijgt is de Xiaomi Mi A2. Dit toestel heeft een groot 6 inch beeldscherm in een slanke behuizing. Als krachtbron vind je de snelle Snapdragon 660 processor met 6 GB aan werkgeheugen. Xiaomi biedt 128 GB opslagruimte en ruimte voor een microSD kaart. Ook de Xiaomi Mi A2 is een uitstekende camera telefoon. De Chinese budget telefoon heeft aan beide zijdes een 20 megapixel camera. De hoofdcamera bestaat uit een 12 megapixel camera in combinatie met 20 megapixel camera. Je schiet hiermee prachtige beelden. Dankzij dit duo maak je ook die prachtige bokeh effecten in je portret foto’s. De Xiaomi Mi A2 is een van de beste smartphones onder de 300 euro. Een voordeel van dit toestel is het Android One besturingssysteem. Dat verzekert je van razend snelle updates en een veilige budget telefoon.

Xiaomi Mi A2 beste camera smartphone 300 eur

Samsung Galaxy A7 de meest veelzijdige camera telefoon

Op het gebied van camera’s is er voor 300 euro geen betere telefoon dan de Samsung Galaxy A7 2018. De telefoon is gemaakt door de nummer een smartphone-maker in de wereld en is uitgerust met wel drie hoofdcamera’s. Dacht je dat 20 megapixels aan weerszijde veel was, wat dacht je van 24? De drievoudige hoofdcamera van de Samsung Galaxy A7 2018 bestaat uit een 24 megapixel camera in combinatie met 8 megapixel breedhoek camera en 5 megapixel telelens. Je maakt hiermee haarscherpe foto’s, kunt tot twee keer inzoomen zonder beeldverlies en krijgt extra veel in beeld dankzij de breedhoek camera. De selfie camera van de A7 heeft ook 24 megapixels. de voordelige camera telefoon beschikt over een snelle Snapdragon 660 processor met 4 GB werkgeheugen en een nette 3.300 mAh accu.

Samsung Galaxy A7 2018 deal

Stijlvolle Sony Xperia XA2

Wanneer je een smartphone wilt kopen van 300 euro of minder, dan kun je op dit moment zelfs kiezen voor de Sony Xperia XA2. Het Japanse toestel is de eerste mid-range telefoon van Sony met het nieuwe afgeronde ontwerp. De luxe telefoon heeft een snelle Snapdragon 660 processor als krachtbron. Je krijgt daar 3 GB aan werkgeheugen bij met 64 GB opslagruimte. Deze mid-range telefoon moet het vooral hebben van de luxe behuizing en het mooie 5,2 inch Full HD beeldscherm in een slanke behuizing. De camera’s van de Sony Xperia XA2 zijn zoals je mag verwachten van het Japanse merk. Je maakt haarscherpe foto’s in een handomdraai met de 23 megapixel Sony camera. Selfies maak je met de 8 megapixel front camera. De Sony Xperia XA2 heeft minder geheugen dan zijn concurrenten maar daar staat de Japanse bouwkwaliteit tegenover. De telefoon kost je nog geen 300 euro.

Sony Xperia XA2 Ultra

Nokia 8 budget vlaggenschip

Hoewel de Nokia 8 uit 2017 komt, willen we je dit vlaggenschip niet onthouden. Want als je een smartphone wilt kopen van 300 euro of minder, dan kun je op dit moment zelfs kiezen voor de Nokia 8. Dit is het eerste Android vlaggenschip van Nokia en een uitstekende keuze. Het toestel heeft vlaggenschip specificaties en draait op de krachtige Snapdragon 835 processor. De Nokia 8 heeft een haarscherp 5,3 inch Quad HD beeldscherm. Het toestel heeft 4 GB aan werkgeheugen en er is 64 GB opslagruimte beschikbaar. De camera’s van de Nokia zijn voorzien van Carl Zeiss lenzen. Je schiet hiermee prachtige foto’s en het duo verzorgt die mooie bokeh effecten. De Nokia 8 is een uitstekende keuze en kost je nog geen 300 euro.

Nokia 8

Bekijk het laatste nieuws over Honor:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie