Check de eerste beelden van de Sony Xperia XA3

Check de eerste beelden van de Sony Xperia XA3

Het is tijd om een blik in de toekomst te werpen meent Twitterlekker OnLeaks. Hij toont ons de Sony Xperia XA3 vanuit alle hoeken. Het toekomstige mid-range toestel van Sony is uitgerust met een dual hoofdcamera en heeft een strak ontwerp dat voortborduurt op de Xperia XA2.

Terwijl je de Sony Xperia XZ3 net in de winkels kunt kopen met een aantrekkelijke cadeau, bleef het vanuit Sony stil omtrent de nieuwe mid-range XA lijn. Tot vandaag, want via OnLeaks zien we de eerste beelden van het aankomende toestel. Je kunt duidelijk zien dat het nieuwe toestel voor het middensegment op alle fronten is verbeterd. We zien een dual camera, nog slankere lijnen rondom het beeldscherm en we verwachten een snellere processor.

Sony Xperia XA3

Eerste Sony Xperia XA3 beelden

De opvolger van de Sony Xperia XA2 laat niet lang op zicht wachten als we OnLeaks mogen geloven. De Twitterlekker toont ons vandaag het volledige design van het aankomende toestel. Zijn 3D render van de smartphone is gebaseerd op de laatste lekken. Vaak zijn die ‘Spot On’ en wij menen dat dit ook geldt voor de onderstaande Sony Xperia XA3 3D beelden.

Het toestel heeft een opvallend rechthoekig ontwerp dat is afgewerkt met moderne curves. Met de Sony Xperia XA3 lijkt de Japanse onderneming voor te borduren op het nieuwe ontwerp. De behuizing heeft nog altijd rechte lijnen, maar het frame is meer afgerond dan vroeger. De randen rondom het grote beeldscherm zijn echt tot het minimum beperkt gebleven. Er is nauwelijks ruimte voor de selfie camera en speaker boven het beeld. Draai je de telefoon om dan staren de dual hoofdcamera’s je aan. De horizontale cameraheuvel herbergt twee camera’s. Sony gaat mee in de dual camera trend. Een groot voordeel want je mag prachtige diepte effecten zoals het bokeh effect van dit toestel verwachten. Aan de onderkant zien we een stereo speaker en snelle USB Type C poort. De ontwerper verwacht dat de vingerafdrukscanner opnieuw in de powerknop is verwerkt.

Sony Xperia XA3

Verwachte specificaties Sony Xperia XA3

De specificaties van de Sony Xperia XA3 zijn nog onbekend. We verwachten een 6 inch Full HD+ beeldscherm of groter. Vermoedelijk draait de Sony telefoon op de Snapdragon 710 processor of een lichtere Snapdragon uit de 600 lijn. Je mag minstens 4 GB aan werkgeheugen verwachten tot 6 GB RAM. Tot nu toe heeft ieder XA toestel een 23 megapixel hoofdcamera gehad. De aanwezigheid daarvan is echter onbekend het toestel een dual hoofdcamera heeft. Daardoor lijkt een combinatie met 12 megapixel camera en een diepte lens waarschijnlijker.

Je kunt de Sony Xperia XA3 waarschijnlijk in hippe kleuren kopen. Wanneer Sony het toestel presenteert is nog onbekend.

Bron: OnLeaks

Bekijk het laatste nieuws over Sony:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie