CAT S61: de ideale bouw smartphone vanaf nu te koop

CAT S61: de ideale bouw smartphone vanaf nu te koop

De robuuste CAT S61 smartphone is vanaf vandaag te bestellen. Het ruige toestel is een echte rough phone en overleeft werkelijk vrijwel iedere situatie. In tegenstelling tot veel andere rough phones beschikt de CAT S61 ook over moderne specificaties.

Met de CAT S60 lanceerde de Bullitt Group een van de beste telefoons voor in de bouw. Het toestel had nette specificaties en een warmte camera van FLIR. Met de nieuwe CAT S61 zet de fabrikant een grote stap voorwaarts. De CAT S61 is een moderne smartphone waarmee je zelfs in de meest onherbergzame gebieden en locaties uit de voeten kan. Het grote toestel is gemaakt om te overleven. De CAT telefoon is waterdicht tot wel 3 meter diepte voor een uur lang. Een val op beton van 1,8 meter hoogte is geen enkel probleem en in de bouw is de FLIR warmte camera al snel onmisbaar.

Cat S61 waterdicht tot 3 meter

CAT S61 vanaf nu te koop

De nieuwe CAT S61 met FLIR camera is vanaf nu te reserveren. Het robuuste toestel ligt vanaf 5 juli in de winkels. De rough phone is in tegenstelling tot andere rough phones uitgerust met de laatste processor van Qualcomm en heeft een scherp 5,2 inch Full HD beeldscherm. De behuizing van de telefoon is gemaakt om werkelijk alles te doorstaan. Het toestel voldoet dan ook aan de strenge militaire MIL STD 810G eisen. Een val van 1,8 meter hoogte op hard beton is geen enkel probleem en een duik in het water ook niet. De telefoon is IP68 gecertificeerd en houdt het zelfs een uur uit in 3 meter diep water.

De CAT S61 is gemaakt voor de bouw en zal al snel onmisbaar worden op de bouwplaats. De smartphone is uitgerust met een verbeterde Lepton FLIR thermische camera. Het toestel meet nauwkeurig oppervlaktes en afstanden en heeft een VOC binnenluchtkwaliteitsmeter. Al die extra’s gaan ten koste van de prestaties zou je denken, maar ook op dat gebied is de CAT S61 de ideale smartphone.

Moderne specificaties

In tegenstelling tot veel rough phones beschikt de CAT S61 over de laatste hardware. Het toestel heeft een helder 5,2 inch Full HD beeldscherm. Het beeldscherm heeft een hoge resolutie van 1920 x 1080 pixels. Het beeldscherm is ook te bedienen wanneer het nat is of als je handschoenen aan hebt. Bij de meeste rough phones wordt bespaart op de processor, maar the Bullitt Group heeft deze ruige smartphone uitgerust met een van de nieuwste processors. De Snapdragon 630 processor is een moderne en snelle processor uit het middensegment. Deze octa core processor heeft acht kernen geklokt op 2,2 GHz. De processor vind je ook in moderne telefoons zoals de Motorola Moto G6 Plus. De bouw telefoon heeft 4 GB aan werkgeheugen en wel 64 GB opslagruimte. Deze onverwoestbare smartphone is daarmee prima te gebruiken om games mee te spelen. Het levert ook geen enkel probleem als je een groot aantal apps gelijktijdig draait.

CAT S61 FLIR warmte camera MWC 2018

Het toestel heeft een 16 megapixel hoofdcamera en 8 megapixel selfie camera. Een flinke 4.500 mAh accu geeft deze telefoon een goed uithoudingsvermogen en je kunt de accu razend snel opladen. De CAT S61 ondersteunt 4G LTE Cat 13 en draait op Android 8 Oreo.

De ruige smartphone is los te koop voor 899 euro. Je kunt natuurlijk ook een CAT S61 abonnement afsluiten. Vanaf 5 juli ligt de rough phone in de winkels.

Bekijk het laatste nieuws over CAT:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie