Cat S60 met infrarood camera ideaal in de bouw

Cat S60 met infrarood camera ideaal in de bouw

Cat S60, de perfecte smartphone voor bouwvakkers, elektriciens en automonteurs. Het is een van de weinige zakelijke telefoons die op het MWC 2016 werd gelanceerd. De robuuste smartphone Cat S60 is door Bullitt ontwikkeld in samenwerking met de bouw apparatuur maker Caterpillar en technologiebedrijf FLIR Systems Inc.

Wat maakt de Cat S60 Uniek?

Spraakmakende feature van de Cat S60 is de infrarood camera, waarmee je warmte beelden ziet. “Alles in het heelal zendt thermische energie of reflecteert thermische energie en deze camera detecteert dat en laat het vervolgens op het scherm zien” aldus de senior product manager, Pete Cunningham, bij Bullitt. In een interview met Reuters geeft Cunningham aan dat hij erg veel toepassingen ziet voor de Cat S60.

Cat S60 ideaal voor Elektriciens, Automonteurs en Bouwvakkers

De Cat S60 is sterk en waterdicht tot een diepte van vijf meter. Ruim drie keer dieper dan bijvoorbeeld de nieuwe Galaxy S7 toestellen die tot 1,5 meter waterdicht zijn. De S60 overleeft volgens de fabrikant Bullitt een val van wel 1,8 meter op gehard beton. In een gemiddelde werkplaats is het apparaat dus veilig en door zijn sterkte gewenst. Maar de grootste aantrekkingskracht voor de bouwvakkers, monteurs en elektriciens zal de infrarood camera zijn. Hiermee kan je bijvoorbeeld eenvoudig een muur diagnoses doen. Je ziet dankzij de S60 snel of er lekken in pijpen achter de muur zitten. Tevens kun je bijvoorbeeld bij een draaiende motor zien waar gas lekt.

Cat S60 mogelijkheden

Veel meer toepassingen zijn denkbaar waarbij de speciale thermische camera uitstekend van pas komt. Zelfs voor makelaars kan het apparaat een slimme aanwinst zijn. Want met het toestel kun je rond het huis gaan om te controleren of er vochtige plekken zitten en zelfs zien of de huidige eigenaren vochtige plekken verbergen die zij hebben overschilderd.

De mogelijkheden zijn lijken wel oneindig. Je kunt zelfs naar de bakker gaan en dankzij de Cat60 het meest verse (warme) brood zien. Tijdens het uitlaten van je hond in pikkedonker vindt je zonder moeite de drollen van je viervoeter met het toestel.

De Cat S60 is een super handige smartphone en wij verwachten veel van het apparaat.

Bekijk het laatste nieuws over CAT:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Reacties (2)
Hans Verbeek schreef op 22 maart 2017 om 20:35

Ik kan voor deze telefoon niet vinden in de abonementen lijst.

René Dekker schreef op 23 maart 2017 om 10:02

Beste Hans,
Dat klopt. Wij hebben dit merk op dit moment nog niet op onze website. Mogelijk volgt dat later dit jaar. Houd onze website dus goed in de gaten.

Meepraten? Geef hieronder je reactie