Burgundy Red Samsung Galaxy S8 op komst in Zuid Korea

Burgundy Red Samsung Galaxy S8 op komst in Zuid Korea

In de herfst zie je in de natuur de mooiste kleuren. Groenen lanen veranderen in prachtig gekleurde lanen waar je de mooiste herfst kleuren ziet. In Zuid Korea is het nu ook tijd voor een prachtige Burgundy Red Samsung Galaxy S8. Het krachtige toestel past perfect bij het jaargetij.

Het Youtube kanaal van Samsung in Zuid Korea laat deze week een prachtige nieuwe kleur zien voor de Samsung Galaxy S8, Burgundy Red. Het lijkt erop dat de nieuwe kleur alleen in Zuid Korea wordt gelanceerd. In een Youtube film van het merk zien we een meisje in een wonderlijk herfstlandschap rondlopen. Tegen het einde van de video zien we de Burgundy Red Samsung Galaxy S8. Het toestel heeft waarschijnlijk dezelfde specificaties als de andere Galaxy S8 modellen. De kleur ziet er prachtig uit in combinatie met de herfstkleuren van de natuur.

Burgundy Red Samsung Galaxy S8

Burgundy Red Galaxy S8

Deze week verschijnen er beelden van een Samsung Galaxy S8 met een nieuwe kleur. In Zuid Korea kan je de Galaxy S8 in de prachtige kleur Burgundy Red kopen. Het toestel lijkt wel gemaakt voor dit seizoen. De schitterende glazen achterkant is rood en past perfect bij de rode en oranje kleuren van de natuur. Het Zuid Koreaanse Youtube kanaal van Samsung heeft de onderstaande video gisteren gelanceerd. In het thuisland van Samsung wordt de Galaxy S8 in Burgundy Red beschikbaar. Helaas is het niet bekend of deze kleur ook naar Nederland komt.

Burgundy Red Samsung Galaxy S8  herfst

Specificaties Samsung Galaxy S8

Het schitterende vlaggenschip van Samsung heeft krachtige specificaties. De Samsung Galaxy S8 beschikt over een groot 5,8 inch WQHD+ beeldscherm en wordt in Nederland aangedreven door de krachtige Exynos 8895 processor van Samsung zelf. De krachtige 10nm octa core processor heeft 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB opslagcapaciteit. Er is meer dan genoeg power om de meest zware apps en games te draaien. Aan de achterkant van de smartphone vind je een 12 megapixel camera voorzien van de nieuwste camera technieken. Je kunt daar prachtige foto’s mee maken van de herfstkleuren die je nu in Nederland ziet. De premium smartphone is waterdicht (IP68) en selfies maak je met een 8 megapixel camera.

De Samsung Galaxy S8 is in Nederland niet beschikbaar in Burgundy Red maar in de kleuren: Rose pink, Arctic Silver, Coral Blue, Orchid Gray en Midnight Black.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie