Black Shark Gaming smartphone met Snapdragon 845

Black Shark Gaming smartphone met Snapdragon 845

Black Shark Technology Incorporated is een nieuwe smartphone fabrikant die zich richt op gaming smartphones. Het aankomende gaming vlaggeschip van de fabrikant wordt waarschijnlijk de Black Shark genoemd en wordt aangedreven door de Snapdragon 845 van Qualcomm.

Een van de namen achter Black Shark Technology Incorporated blijkt Xiaomi te zijn. De nieuwe fabrikant wil net zoals Razer een geweldige gaming smartphone lanceren. De eerste tekenen van dit krachtige toestel zijn al verschenen op AnTuTu. Nu bevestigd de onderneming de aanwezigheid van een Snapdragon 845 processor in het aankomende toestel dat waarschijnlijk Black Shark wordt genoemd.

Black Shark Qualcomm

Snapdragon 845 aangedreven Shark

In de smartphone wereld tref je dagelijks een draak, maar binnenkort verschijnt er ook een zwarte haai. Een nieuwe fabrikant met de naam Black Shark is van plan om een gelijknamige gaming smartphone te lanceren. Uit verschillende lekken over deze gaming smartphone bleek dat dit toestel wordt uitgerust met een Snapdragon 845 processor van Qualcomm. De aanwezigheid van de Snapdragon 845 is nu bevestigd door de onderneming zelf.

De bovenstaande poster van Black Shark zelf bevestigt dat de aankomende gaming smartphone wordt uitgerust met de Snapdragon 845. We zien dan ook een haai in gevecht met een draak in een soort cirkel. Met de officiële bevestiging van de Snapdragon kunnen we ook aannemen dat andere specificaties die eerder lekte via bijvoorbeeld Antutu kloppen. Daarnaast heeft de fabrikant al bekend gemaakt dat het nieuwe toestel beschikt over Shark Space. Dat is een functie die lijkt op de Game Center-functie en ideaal tijdens het spelen van spellen.

 

Vermoedelijke Black Shark specificaties

De nieuwe ultieme gaming smartphone is niet van Razer, maar van Black Shark. De onderneming heeft directe banden met het Chinese Xiaomi en zal een indrukwekkende smartphone lanceren. Tenminste als de eerdere lekken kloppen. Want het toestel was al eerder dit jaar gespot op AnTuTu. De benchmark verklapte al de aanwezigheid van een Snapdragon 845. De Black Shark wordt uitgerust met een groot Full HD+ beeldscherm met de nieuwe beeldverhouding van 18:9. De resolutie van het beeldscherm is 2.160 x 1.080 pixels. Het is onbekend of dit beeldscherm net zoals de Razor Phone ideaal is voor games met 120Hz. De Snapdragon 845 krachtbron wordt bijgestaan met 8 GB aan werkgeheugen en 32 GB intern geheugen. Die kun je ongetwijfeld uitbreiden met een microSD. Het lijkt daarnaast niet ondenkbaar dat er ook keuze is uit 64 GB of 128 GB. Spellen nemen nou eenmaal veel ruimte in. Vanuit de doos draait de krachtige smartphone op Android 8.0 Oreo. Andere ultieme gaming smartphones die je nu al kunt kopen zijn de Samsung Galaxy S9+ en de Sony Xperia XZ2.

BlackShark AnTuTu

Bekijk het laatste nieuws over Xiaomi:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie