Black Friday smartphone kortingen rond 29 november

Black Friday smartphone kortingen rond 29 november

Het is bijna weer Black Friday. Dat is de beste dag om je nieuwe telefoon te kopen of sinterklaas cadeaus te scoren. De zwarte vrijdag is een speciale dag waarop elektronica bedrijven hun apparaten met flink wat korting verkopen. De koopjes dag is door de Nederlandse ondernemers al jaren geleden omarmt zodat ook wij flink wat aanbiedingen hebben. Black Friday is aankomende vrijdag 29 november en de deals zijn niet beperkt tot vrijdag alleen!

Ook in Nederland betekent Black Friday flink wat korting. Mocht je op het punt staan om een nieuw abonnement af te sluiten? Dan is 29 november een dag om in je agenda te markeren. Bijna alle providers hebben namelijk een aantrekkelijke deal op deze dag. De meeste (web)winkels houden uitverkoopt en soms kun je voor honderden euro’s minder de nieuwste iPhone kopen. Zo kon je vorig jaar nog de iPhone XR kopen met abonnement voor honderden euro’s minder. Een onwaarschijnlijk lage prijs zo vlak na de lancering.

Wat is Black Friday en wat heb ik er aan?

Black Friday is een Amerikaans fenomeen. Het is de benaming voor de eerste vrijdag na Thanksgiving Day in Amerika. Deze dag wordt al jaren gezien als het begin van het koop seizoen rond de feestdagen, de kerstinkopen. Tegenwoordig maken veel ondernemingen gebruik van Black Friday om flink wat korting te geven en zo nog meer mensen te verleiden om hun artikelen te kopen. Veel bedrijven houden het niet alleen bij Black Friday.

In een reactie op zwarte vrijdag introduceerden online winkels de term Cyber Monday. Cyber Monday is de start van kerstverkopen bij webwinkels. Het verwijst naar de eerste maandag na Thanksgiving. Zowel Black Friday als Cyper Monday staan bekent vanwege extreem hoge korting.

Welke winkels hebben Black Friday korting

Tegenwoordig kun je beter vragen welke winkels niet mee doen. Want iedere elektronica winkel heeft tegenwoordig wel aantrekkelijke Black Friday aanbiedingen en regelmatig vind je Black week aanbiedingen.

BelSimpel Black Friday

De grootste smartphone vergelijker doet ook aan zwarte vrijdag. Je kunt op 29 november verschillende aantrekkelijke deals scoren. Je abonnement is echt goedkoper en je krijgt een gloednieuwe telefoon met flink wat korting. Als je slim bent dan check je ook even welke deal je provider heeft. Dan kun je korting op korting combineren. Heb je nog een abonnement? Je kunt tegenwoordig al vier maanden voor het einde overstappen.

Bol.com koopjes week

Bol.com heeft niet één dag vol korting, maar wel acht. Sterker nog de koopjes week van Bol begint al over drie dagen. Vanaf 22 november staat de website vol met aantrekkelijke kortingen en acties. De eerste dag staat vol met verzorgingsproducten voor een lage prijs. De tweede dag staat in het teken van baby en kind. De derde dag heeft allerlei acties voor beauty en lifestyle. Op dag vier is het tijd voor games en entertainment. 26 november staat in het teken van de klusser en een dag later kun je al het sinterklaas speelgoed met flink wat voordeel kopen. De dag voor Black Friday is voor de keuken en op Black Friday scoor je elektronica voor veel minder geld.

Aan komende week kun je verschillende telefoons van Samsung en Motorola met flink wat voordeel op de kop tikken.

MediaMarkt Black Friday deals

Volgende week vrijdag kun je ook bij MediaMarkt terecht voor de beste deals. De elektronica winkel heeft hiervoor een speciale pagina. Over 10 dagen kun je daar de beste aanbiedingen vinden. Ook hier zijn verschillende telefoons te koop met flink wat korting.

Wehkamp tot Cyber Monday met korting tot wel 60%

Bij Wehkamp kun je niet alleen cadeaus scoren op Black Friday. De webwinkel heeft de koopjes dag verlengt tot vier dagen, een waar koopjes weekend. Bij Wehkamp duurt Black Friday namelijk van donderdag tot de maandag 2 december, Cyber Monday.

De webwinkel verkoopt aantrekkelijke budget telefoons en premium smartphones voor een extra lage prijs.

Beste moment om sinterklaas cadeau te kopen

Aan komende week is het beste moment om je sinterklaas cadeau en kerst cadeau te kopen. Vanaf 22 november krijg je al flink wat korting op je aankoop. Je kunt daarom het beste je sinterklaas cadeau kopen op Black Friday.

Beste dag om je nieuwe iPhone abonnement af te sluiten

Vorig jaar is Black Friday het beste moment gebleken voor je nieuwe iPhone abonnement. Koopjes jagers konden die dag een iPhone XR met abonnement scoren voor 600 euro!

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie